fbpx

CHICK CAMP

BOOTCAMP FOR SEJE KVINDER

Starter d. 20. november

Til alle slags kvinder

Få kickstartet din sundere livsstil med
gode trænings-vaner

5 uger
2 ugentlige træninger (mandage og onsdage kl. 18-19)
socialt samvær med andre kvinder
for dig, der ønsker at blive mere tonet / tabe dig lidt kilo / blive stærkere
sparring med personlig træner under hele forløbet
gratis kropsanalyse
gratis medlemsskab i GYM**

 

Pris
1.200,-

Der er mulighed for at dele betaling op i 2 rater.

**For eksisterende medlemmer vil man få halv pris på sit medlemskab.

Bliv en bedre version af dig selv

Det er ikke kun fysisk, der er point at vinde ved at deltage på en bootcamp. Du bliver nemlig også en bedre version af DIG på så mange andre punkter!

Vi tør vædde med, at udover du kommer til at blive stærkere og kan tage trapperne uden at blive kamp forpustet, ja så vil du generelt føle et meget større overskud i hverdagen mentalt. 

Det er faktisk lidt at en powerfølelse, du kan møde dagen med hver dag. Udover de lidt ømme muskler ind imellem, som måske ikke er så rare, så vil du højst sandsynligt komme til at sove bedre, træffe sundere livsstilsvalg (eksempelvis spise sundere), have mere energi efter arbejdsdagen osv. osv. 

Hvad der er med til at gøre dig til en bedre version, finder du kun ud af ved, at prøve det af! Vi tør næsten garantere, at du ikke kommer til at fortryde det.

Et populært set up

Hundredevis at kvinder har gennem årene været igennem et eller flere CHICK CAMP-forløb hos os. Rigtig mange vælger faktisk at fortsætte på flere forløb, fordi de bliver så glade for stemningen, træningerne og samværet.
At være med på CHICK CAMP er også perfekt til dig, der uanset niveau for din træning, har brug for at få gode træningsvaner (tilbage).

Træningsformen er funktionel træning, hvor der er et mix af styrke, kardio og teknik. Alle øvelser kan skaleres op og ned, og ikke to træninger er ens.

Vi skal ikke glemme hyggen

Vi synes ikke, at det at træne, udelukkende skal handle om at blive stærkere og komme i form. Derfor gør vi meget ud af at skabe et trygt, hyggeligt og sjovt miljø for dig, når du træner sammen med de andre kvinder. 
De dage hvor det kan være svært at komme afsted til træning, ved vi, at det bliver nemmere, når man ved, at man skal ned til andre kvinder, man hygger sig med. 
Vi ser ofte, at kvinder finder sammen i grupper og fortsætter deres træning sammen, fordi det er dér, de finder deres motivation.

Kom i form

Uanset om du drømmer om at tabe nogle kilo, blive stærkere, mere tonet eller bare få mere overskud i din hverdag, så er dette forløbet til dig. 
Hvis du ønsker det, har du mulighed for at få lavet en kropsanalyse til start, halvvejs og til slut, hvor du kan følge din fysiske udvikling.

Du har også mulighed for at sparre med din coach omkring din udvikling og dine mål for din træning. Her kan du få hjælp til, hvordan du skal sammensætte dine måltider, så de harmonerer bedre med det, at du træner, du kan få vejledning i, hvor mange kalorier, du bør spise osv.

F.A.Q.

CHICK CAMP er for kvinder, der ønsker at få kickstartet nogle gode træningsvaner og en sundere livsstil, og/eller som bare finder større motivation i at fastholde træningen, når de har “faste” træningstider.

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål omkring vores bootcamps. Hvis du ikke finder svar på din tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på de sociale medier, på mail berg@wodwithberg.dk eller via telefon 24 24 34 97.

Hvem kan deltage på bootcampen?

CHICK CAMP er velegnet til kvinder, der har et ønske om at lægge deres liv om eller få et skub i den rigtige retning mod et sundere liv.
Man kan være på mange niveauer træningsmæssigt, når man deltager på en bootcamp. Der er både kvinden, der aldrig rigtig har trænet, og der er den mere erfarne.
Der vil altid være grundig gennemgang af nye øvelser, og du vil hurtigt få et godt kendskab til funktionel træning.

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Træneren på denne bootcamp, Søren, er uddannet klinisk fysioterapeut. Desuden har han stor praktisk erfaring gennem de mange år som personlig træner af både enkelte klienter og på holdtræning.
Hvis du har nogle skader eller skavanker er det vigtigt, at vi får det at vide, så vi kan være opmærksomme på at hjælpe dig ekstra eller give dig alternative øvelser.
(Næsten) uanset hvad du skulle gå rundt med af problematikker, kan vi hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte os først for at få en snak om det.

Hvor mange er der på en bootcamp?

Der kan maksimalt være 15 deltagende på en bootcamp. Minimum 6. Vi har sat dette minimum og maksimum ud fra erfaringer om, hvordan sammensætningen af et hold fungerer mest optimalt.

NÆSTE HOLDSTART

Starter d. 20. november
Træninger mandage og onsdage kl. 18-19
(15 pladser tilbage)

Tilmeld dig