fbpx

BOOTCAMPS FOR SEJE KVINDER

Til alle slags kvinder

CHICK CAMP CLASSIC ⋅ STRONG CAMP ⋅ PLUS SIZE CAMP

5 uger
2 ugentlige træninger**
(1 hverdags aften + fællestræning lørdag formiddag)
socialt samvær med andre kvinder
1 times kursus i kost
sparring med personlig træner under hele forløbet
gratis kropsanalyse
gratis medlemsskab i GYM under bootcampen
velkomstgave fra samarbejdspartnere

 

Pris
750,-

** Du kan også vælge løsningen, hvor du blot træner én gang om ugen til 500 kr.

Bliv en bedre version af dig selv

Det er ikke kun fysisk, der er point at vinde ved at deltage på en bootcamp. Du bliver nemlig også en bedre version af DIG på så mange andre punkter!

Vi tør vædde med, at udover du kommer til at blive stærkere og kan tage trapperne uden at blive kamp forpustet, ja så vil du generelt føle et meget større overskud i hverdagen mentalt. 

Det er faktisk lidt at en powerfølelse, du kan møde dagen med hver dag. Udover de lidt ømme muskler ind imellem, som måske ikke er så rare, så vil du højst sandsynligt komme til at sove bedre, træffe sundere livsstilsvalg (eksempelvis spise sundere), have mere energi efter arbejdsdagen osv. osv. 

Hvad der er med til at gøre dig til en bedre version, finder du kun ud af ved, at prøve det af! Vi tør næsten garantere, at du ikke kommer til at fortryde det.

CHICK CAMP CLASSIC

Den klassiske bootcamp, som hundredevis af kvinder har deltaget på.
Denne bootcamp er ideel til dig, som vil i gang med funktionel træning. Vi træner både styrke, kardio og udholdenhed, og der vil altid være grundig gennemgang af nye øvelser.
CHICK CAMP CLASSIC trænes både indendørs og udendørs alt efter vind og vejr, og vi bruger både kropsvægt, kettlebells, håndvægte og andet sjovt udstyr.
På dette forløb vil du opleve, at du både bliver stærkere og kommer i bedre form. Træningen er sjov og varieret, og der er aldrig to træninger, det er ens. Vi træner hele kroppen igennem til hver træning, hvor du både får brugt store og små muskler.

STRONG CAMP

Det er fedt at være STÆRK! Og det bliver du på denne bootcamp. Vi arbejder nemlig udelukkende med din styrke i løbet af de fem uger, og vi sætter alle sejl ind på, at du rykker dig styrkemæssigt. 
På forløbet vil du både opleve de klassiske styrkeløft som fx Back Squat, Deadlift og Bench Press, men vi vil også arbejde med en masse andre øvelser, der alle bidrager til stærkere muskler.
Vi gennemgår altid teknik og finpudser, men denne bootcamp er for dig, der har en vis grundteknik indenfor træning. Det er ikke af så stor betydning, hvilken slags træning, du tidligere har lavet, men det kræver lidt kropsbevidsthed at være med på dette forløb.

PLUS SIZE CAMP

Hvis du er plus size, er dette muligvis et godt forløb til dig.
Nogle har svært ved at finde sig tilpas i et træningscenter, og andre oplever, at det kan være svært at “følge med” på et almindeligt træningshold. Hvis du er en af dem, er dette helt sikkert det rette forløb for dig! 
På vores PLUS SIZE CAMP er træningen nemlig tilrettelagt ud fra, at du er overvægtig. Det vil sige, at øvelserne tager hensyn til dette og det samme gør tempoet. Dermed ikke sagt, at det ikke bliver hårdt, svedigt og sjovt – for du kører altid i dit eget tempo og bestemmer selv vægtpåvirkning.
Her vil I som deltagere kunne spejle jer i hinanden og der er god mulighed for at danne et stærkt fællesskab, som muligvis kan være ved udover de fem uger.

Sammen er vi stærkere <3

Vi gør vores for, at I kommer til at lære hinanden at kende på bootcampen, for på den måde at skabe nogle gode relationer. Vi ved nemlig, at når man glæder sig til at træne sammen med andre, man godt kan lide, så har man lettere ved at komme afsted.
Der er ægte GIRL POWER, når du får lov til at slå dig løs i en WOD med de andre kvinder fra din bootcamp. 

F.A.Q.

De tre bootcamps er for kvinder, der ønsker at få kickstartet nogle gode træningsvaner og en sundere livsstil, og/eller som bare finder større motivation i at fastholde træningen, når de har “faste” træningstider.

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål omkring vores bootcamps. Hvis du ikke finder svar på din tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på de sociale medier, på mail berg@wodwithberg.dk eller via telefon 24 24 34 97.

Hvem kan deltage på bootcampene?

CHICK CAMP er velegnet til kvinder, der har et ønske om at lægge deres liv om eller få et skub i den rigtige retning mod et sundere liv.
Man kan være på mange niveauer træningsmæssigt, når man deltager på en bootcamp. Der er både kvinden, der aldrig rigtig har trænet, og der er den mere erfarne.
Der vil altid være grundig gennemgang af nye øvelser, og du vil hurtigt få et godt kendskab til funktionel træning.

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Træneren på disse bootcamps, Søren, er uddannet klinisk fysioterapeut. Desuden har han stor praktisk erfaring gennem de mange år som personlig træner af både enkelte klienter og på holdtræning.
Hvis du har nogle skader eller skavanker er det vigtigt, at vi får det at vide, så vi kan være opmærksomme på at hjælpe dig ekstra eller give dig alternative øvelser. 
(Næsten) uanset hvad du skulle gå rundt med af problematikker, kan vi hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte os først for at få en snak om det.

Hvad er fælles-træning?

På din bootcamp vil du både have en camp-træning på en hverdagsaften, hvor I kun er jer fra bootcampen, samt en fælles-træning lørdag formiddag, hvor I træner sammen alle igangværende bootcamps. 
På fællestræningen vil der være noget for alle – og der vil sommetider også være øvelser, man kan vælge imellem, alt efter hvilket forløb, man er på. 

Hvor mange er der på en bootcamp?

Der kan maksimalt være 15 deltagende på hver enkelte bootcamp. Minimum 6.

CHICK CAMP CLASSIC
Starter d. 2. april kl. 18 med intro
Træning starter 3. april
Træninger mandage kl. 18-19
Fællestræning lørdage kl. 10-11
(4  pladser tilbage)

PLUS SIZE CAMP

Starter d. 2. april kl. 18 med intro
Træning starter 5. april
Træninger onsdage kl. 18-19
Fællestræning lørdage kl. 10-11
(2 pladser tilbage)

STRONG CAMP

Starter d. 2. april kl. 18 med intro
Træning starter 4. april
Træninger tirsdage kl. 18-19
Fællestræning lørdage kl. 10-11
(2 pladser tilbage)

Tilmeld dig

Jeg vil deltage på