fbpx

CHICK CAMP

Det får du

10 ugers forløb
2 ugentlige træninger
socialt samvær med andre kvinder
1 times kursus i kost
gratis hold t-shirt
sparring med personlig træner under hele forløbet
gratis medlemsskab i GYM fra tilmeldingsdag

 

Pris
2500,-

(med mulighed at dele betalingen op)

10 uger

Bootcampen strækker sig over 10 uger, hvor vi træner to gange ugentligt. Det bliver hårdt, men jeg lover dig, at du hurtigt vil synes det er skønt,
når du skal afsted til træning.

Socialt 

Du vil være sammen med andre skønne kvinder på bootcampen, der er i samme båd som dig selv. I vil få et helt fantastisk sammenhold i løbet af de 10 uger, når I knokler sammen.

Kursus i kost

Forløbet starter med et 1,5 times kursus i kost. Her får I de værktøjer, I skal bruge for at starte en sundere livsstil i køkkenet også.

T-shirt

Med i prisen får du en lækker trænings t-shirt i en god kvalitet. Herpå kan du vælge, om du vil have påtrykt vores logo.

F.A.Q.

CHICK CAMP er et forløb for kvinder, der ønsker at kickstarte en ny og sundere livsstil. Med 10 intense uger fyldt med træning samt et kursus i kost, vil du blive klædt på til at kunne fortsætte din nye livsstil på egen hånd fremadrettet.

Jeg har samlet svarene på de mest stillede spørgsmål til mine bootcamps. Se, om du kan finde svaret på det, du søger, her. Du skal også være velkommen til at skrive til mig.

Hvem kan deltage på CHICK CAMP?

CHICK CAMP er velegnet til kvinder, der har et ønske om at lægge deres liv om eller få et skub i den rigtige retning mod et sundere liv.
Man kan være på mange niveauer træningsmæssigt, når man deltager på sådan en bootcamp. Der er både kvinden, der aldrig rigtig har trænet, og der er den mere erfarne. Men udgangspunktet er, at øvelserne kan udføres af alle! Dermed er der ingen komplicerede øvelser.

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Når man træner på et hold, som CHICK CAMP er, vil der ikke være lige så meget fokus på den enkelte, som der vil være ved personlig træning. Dog er jeg, på grund af min erfaring og af min uddannelse som fysioterapeut, meget opmærksom på, at alle øvelser udføres, så de gavner og ikke skader. Jeg vil meget gerne have, at du kommer og siger til mig, hvis du har en skavank, jeg skal være ekstra opmærksom på, så jeg kan give dig andre øvelser, hvis det er nødvendigt.

Hvor foregår Chick Camp?

Bootcampen foregår både udendørs og indendørs alt efter vind og vejr (sæson) på adressen Nordvej 11.

Kan betalingen deles op?

Ja, vi tilbyder, at du kan betale over flere omgange. Du skal, når du tilmelder dig CHICK CAMP, betale de første 500,- kr. i reservationsgebyr. Herefter er der mulighed for at dele de resterende 2000,- kr. op, så du betaler 1000,- kr, når bootcampen starter, og de sidste 1000,- kr. efter aftale. 

Hvad hvis jeg er forhindret i at deltage til en træning?

Mandag og tirsdag samt onsdag og torsdag er programmerne de samme på alle CHICK CAMP holdene. Er du derfor forhindret i at deltage på dit eget hold, har du mulighed for at deltage på et af de andre.

SOMMERHOLD 2022

(9 pladser tilbage) SOMMERHOLD 1
Starter d. starter 7. august kl. 18 med intro
Træninger mandag og onsdag kl. 18-19

(7 pladser tilbage) NEXT LEVEL SOMMER
Starter d. starter 7. august kl. 18 med intro
Træninger tirsdag og torsdag kl. 18-19

Tilmeld dig

Jeg vil deltage på