fbpx

WODwithBERG

Bootcamp for mænd

DUDE camp

Få mere at vide

Det får du

10 ugers forløb

2 ugentlige træninger

Sved på panden sammen med andre mænd

1 times kursus i kost

Mulighed for sparring med personlig træner 24/7

Pris

2.300,-

10 uger,
2 ugentlige træninger

Vi træner sammen på bootcampen to gange om ugen i 10 uger. Der er ikke to træninger, der er ens – til gengæld kommer de alle til at sætte både styrke og kondition på prøve!

Ekstra meget mandehørm

I kommer til at være 6-12 mænd på holdet. I kommer til at svede rigtig meget sammen, men I kommer helt sikkert også til at få det skide sjovt.

Kursus i kost

Forløbet starter med et 1,5 times kursus i kost. Her får I de værktøjer, I skal bruge for at starte en sundere livsstil i køkkenet også.

Fedtmåling

Forinden forløbets start får du målt din fedtprocent, og vi slutter også af med en fedtmåling, så du både kan se, hvor meget fedt du har smidt, samt hvor meget muskelmasse du har øget på de 10 uger.

test din råstyrke

Vi har haft en hel del succes med vores bootcamps for kvinder, og nu skal vi selvfølgelig også have jer mænd i gang! Derfor har vi startet DUDE CAMP, som bygger på samme koncept som CHICK CAMP.

På DUDE CAMP vil der være ekstra fokus på din råstyrke, selvfølgelig med samme udgangspunkt i funktionel træning, som vi har hos WODwithBERG. Udover styrkedelen vil du i den grad også få sat kondien på prøve. 

Det bliver 10 uger, hvor du lærer om den rigtige kost, at træne korrekt, får opbygget noget styrke og forbedret din kondi. Og det bliver kamp fedt!

Mere end bare en personlig træner

Jeg er uddannet personlig træner, og læser til dagligt til fysioterapeut. Jeg har på mange måder viet mit liv til kroppen, og jeg elsker at se mine kunder komme i mål med det liv og den krop, de drømmer om.

F.A.Q.

DUDE CAMP er for mænd på alle niveauer trænings-mæssigt, der ønsker en sundere livssil. 

Det bliver 10 intense uger, og målet er, at du efter de 10 uger føler dig stærkere og sundere. 

Her kan du finde svarene på det mest stillede spørgsmål. Du skal også være mere end velkommen til at skrive til os, hvis du har andre spørgsmål. 

Hvem kan deltage på DUDE CAMP?

DUDE CAMP er for alle mænd. Det er uanset, om du selv har erfaring fra træningsverdenen, eller du er helt nybegynder. Det vigtigste er, at du selv har lysten til at komme i gang med noget funktionel træning!

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Når man træner på et hold, vil der ikke være lige så meget fokus på den enkelte, som der vil være ved personlig træning. Dog er jeg, på grund af min erfaring og af min uddannelse som fysioterapeut, meget opmærksom på, at alle øvelser udføres, så de gavner og ikke skader. Jeg vil meget gerne have, at du kommer og siger til mig, hvis du har en skavank, jeg skal være ekstra opmærksom på, så jeg kan give dig andre øvelser, hvis det er nødvendigt.

Hvor foregår DUDE CAMP?

Bootcampen foregår altid udendørs. Vi træner helst under åben himmel og nyder den friske luft. Til nøds kan vi gå under overdækning. Det er derfor vigtigt, at du er godt klædt på, når det er koldt – især med hue/pandebånd og vanter. Men bare rolig, du skal nok få varmen!

Kan betalingen deles op i flere bidder?

Ja. Når du tilmelder til DUDE CAMP, skal du betale de første 500,- kr. i reservationsgebyr. Herefter har du mulighed for at betale 1000,- kr., når bootcampen starter samt de resterende 1000,- kr. efter aftale med coach.

WODwithBERG

Lyder det som noget for dig?

Tilmeld dig i dag

Næste holdstart 11. oktober

(8 PLADSER TILBAGE) HOLD 1 – Starter d. 11. oktober
Træninger mandag og onsdag kl. 17.00-18.00
Intro i kost d. 11. oktober kl. 19.00 

(10 PLADSER TILBAGE) HOLD 2 – Starter d. 11. oktober
Træninger tirsdag og torsdag kl. 20.00-21.00
Intro i kost d. 11. oktober kl. 19.00