fbpx

DUDE CAMP

Det får du

5 ugers forløb
1 ugentlig træning mandag kl. 17-18
fokus på råstyrke & udholdenhed
socialt samvær med andre mænd
sparring med personlig trænere under hele forløbet
gratis medlemsskab i GYM

Pris
500,-

Test din råstyrke

På DUDE CAMP vil der være ekstra fokus på din råstyrke, selvfølgelig med samme udgangspunkt i funktionel træning, som vi har hos WODwithBERG. Udover styrkedelen vil du i den grad også få sat kondien på prøve. 

Det bliver 10 uger, hvor du lærer om den rigtige kost, at træne korrekt, får opbygget noget styrke og forbedret din kondi. Og det bliver kamp fedt!

F.A.Q.

DUDE CAMP er for mænd på alle niveauer trænings-mæssigt, der ønsker en sundere livssil. 

Det bliver 10 intense uger, og målet er, at du efter de 10 uger føler dig stærkere og sundere. 

Her kan du finde svarene på det mest stillede spørgsmål. Du skal også være mere end velkommen til at skrive til os, hvis du har andre spørgsmål. 

Hvem kan deltage på DUDE CAMP?

DUDE CAMP er for alle mænd. Det er uanset, om du selv har erfaring fra træningsverdenen, eller du er helt nybegynder. Det vigtigste er, at du selv har lysten til at komme i gang med noget funktionel træning!

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Når man træner på et hold, vil der ikke være lige så meget fokus på den enkelte, som der vil være ved personlig træning. Dog er jeg, på grund af min erfaring og af min uddannelse som fysioterapeut, meget opmærksom på, at alle øvelser udføres, så de gavner og ikke skader. Jeg vil meget gerne have, at du kommer og siger til mig, hvis du har en skavank, jeg skal være ekstra opmærksom på, så jeg kan give dig andre øvelser, hvis det er nødvendigt.

Kan betalingen deles op?

Ja. Når du tilmelder til DUDE CAMP, skal du betale de første 500,- kr. i reservationsgebyr. Herefter har du mulighed for at dele resten af betalingen op i flere bidder.

NYE HOLD

(15 pladser tilbage) 
Starter mandag d. 31. oktober
Træninger mandage kl. 17-18

 

Tilmeld dig