fbpx

WODwithBERG

Bootcamp for kvinder

Chick camp

Få mere at vide

Det får du

10 ugers forløb

2 ugentlige træninger

Socialt samvær med andre kvinder på samme niveau som dig

1,5 times kursus i kost

Gratis kettlebell

Mulighed for sparring med personlig træner 24/7

Pris

2.500,-

Der er mulighed for at dele betalingen op i 2 eller 3 bidder

 

10 uger,
2 ugentlige træninger

Bootcampen strækker sig over 10 uger, hvor vi træner to gange ugentligt. Det bliver hårdt, men jeg lover dig, at du hurtigt vil synes det er skønt, når du skal afsted til træning.

Socialt sammenhold

Der vil være 4 til 9 andre kvinder på bootcampen, som er i samme båd som dig selv. I vil få et helt fantastisk sammenhold i løbet af de 10 uger, når I knokler sammen.

Kursus i kost

Forløbet starter med et 1,5 times kursus i kost. Her får I de værktøjer, I skal bruge for at starte en sundere livsstil i køkkenet også.

Gratis kettlebell

Når du køber forløbet, får du din egen 8 kg kettlebell. Denne må du beholde efter forløbet er slut, så du kan træne videre på egen hånd.

Bliv en del af et hold

Jeg har valgt at gentage successen med mine bootcamps for kvinder her i Slagelse. Det betyder, at du nu kan blive en del af et forløb sammen med andre kvinder med masser af motivation, samvær, sjov og ikke mindst udendørs træning i alt slags vejr.

Så gør dig klar til 10 uger, som vil være hårde, men som i høj grad vil være med til at give dig et ordentligt skub mod en sundere livsstil.

Mere end bare en personlig træner

Jeg er uddannet personlig træner, og læser til dagligt til fysioterapeut. Jeg har på mange måder viet mit liv til kroppen, og jeg elsker at se mine kunder komme i mål med det liv og den krop, de drømmer om.

F.A.Q.

CHICK CAMP er et forløb for kvinder, der ønsker at kickstarte en ny og sundere livsstil. Med 10 intense uger fyldt med træning samt et kursus i kost, vil du blive klædt på til at kunne fortsætte din nye livsstil på egen hånd fremadrettet.

Jeg har samlet svarene på de mest stillede spørgsmål til mine bootcamps. Se, om du kan finde svaret på det, du søger, her. Du skal også være velkommen til at skrive til mig.

Hvem kan deltage på CHICK CAMP?

CHICK CAMP er velegnet til kvinder, der har et ønske om at lægge deres liv om eller få et skub i den rigtige retning mod et sundere liv.
Man kan være på mange niveauer træningsmæssigt, når man deltager på sådan en bootcamp. Der er både kvinden, der aldrig rigtig har trænet, og der er den mere erfarne. Men udgangspunktet er, at øvelserne kan udføres af alle! Dermed er der ingen komplicerede øvelser.

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Når man træner på et hold, som CHICK CAMP er, vil der ikke være lige så meget fokus på den enkelte, som der vil være ved personlig træning. Dog er jeg, på grund af min erfaring og af min uddannelse som fysioterapeut, meget opmærksom på, at alle øvelser udføres, så de gavner og ikke skader. Jeg vil meget gerne have, at du kommer og siger til mig, hvis du har en skavank, jeg skal være ekstra opmærksom på, så jeg kan give dig andre øvelser, hvis det er nødvendigt.

Hvor foregår Chick Camp?

Bootcampen foregår både udendørs og indendørs alt efter vind og vejr på adressen Tjørne Allé 12A+B.

Kan betalingen deles op?

Ja, vi tilbyder, at du kan betale over flere omgange. Du skal, når du tilmelder dig CHICK CAMP, betale de første 500,- kr. i reservationsgebyr. Herefter er der mulighed for at dele de resterende 2000,- kr. op, så du betaler 1000,- kr, når bootcampen starter, og de sidste 1000,- kr. efter aftale. 

Hvad hvis jeg er forhindret i at deltage til en træning?

Mandag og tirsdag samt onsdag og torsdag er programmerne de samme på alle CHICK CAMP holdene. Er du derfor forhindret i at deltage på dit eget hold, har du mulighed for at deltage på et af de andre.

Jeg er på sommerferie i løbet af de 10 uger, mister jeg så min træning de uger?

Da vi alle oplever at skulle på ferie i sommerperioden (pånær dine coaches), tilbyder vi på vores sommerforløb 3-4 erstatningstræningsdage hvor alle CHICK CAMP holdene samles til en stor samlet træning. Erstatningstræningsdagene vil primært ligge i løbet af de 10 uger på fredage/lørdage.

WODwithBERG

Sjovt.hårdt.udfordrende

Tilmeld dig

Jeg vil deltage på

EFTERÅRSHOLD 2020

(FULDT BOOKET) EFTERÅRS HOLD 1 – starter 11. oktober.
Træninger mandag & onsdag kl. 18-19
Kursus i kost 11. oktober 19-21

(2 pladser tilbage) EFTERÅRS HOLD 2 – starter 11. oktober.
Træninger mandag & onsdag kl. 19-20
Kursus i kost 11. oktober 19-21

(1 plads tilbage) EFTERÅRS HOLD NEXT LEVEL – starter 11. oktober.
Træninger tirsdag & torsdag kl. 19-20
Kursus i kost 11. oktober 19-21

VINTERHOLD 2020

(12 pladser tilbage) VINTER HOLD 1 – starter 17. januar.
Træninger mandag & onsdag kl. 18-19
Kursus i kost 17. januar 18-20

(12 pladser tilbage) VINTER HOLD 2 – starter 17. januar.
Træninger mandag & onsdag kl. 18-19
Kursus i kost 17. januar 18-20

(12 pladser tilbage) VINTER HOLD NEXT LEVEL – starter 17. januar.
Træninger tirsdag & torsdag kl. 19-20
Kursus i kost 17. januar 18-20