fbpx

GYM

En stor

træningsfamilie 

Velkommen til WODwithBERG GYM. Et lille eksklusivt træningscenter, som er helt anderledes end de normale træningscentre, du kender. Vi vil ikke være som de andre fitness-centre – vi vil være jeres træningscenter!

 

Holdtræning

Hver uge har vi hold i GYM, man som medlem frit kan deltage på. Niveauet er sat, så både begyndere og erfarne får maksimalt udbytte af timen, og der er garanteret sved på panden hver gang! 

Kun 200 medlemskaber

I WODwithBERG GYM er der kun mulighed for 200 medlemmer. Dette gør vi fordi, at vi ønsker at holde det eksklusivt og intimt, så det på ingen måder minder om de store fitnesskæder.

3 x ugentlige workouts

Hver uge vil der være 3 ugentlige workouts skrevet på en tavle, som du kan følge. De vil variere i form og sværhedsgrad, så der er noget for alle. Du har selvfølgelig også stadig mulighed for at få personlig træning, hvor du får et program, som er specielt tilpasset dig, dine behov og dit niveau.

Træn (næsten) når du vil

Du kan komme og træne i vores “åbningstid”. Du får nøgle, som du selv låser dig ind med. Når vi holder hold, workshops og events skal du også være velkommen, du skal bare være opmærksom på, at udstyr er prioriteret forbeholdt deltagere på disse.

ÅBNINGS-
TIDER

Alle dage: 04:00-24:00

Adresse

Tjørne Allé 12A+B, centralt i Slagelse
med gode parkeringsmuligheder.

 

PRISER

Medlemskab 270,- kr./måned*

*Der vil være et depositum på 100,- kr. ved indmeldelse, som gives retur ved udmeldelse, når nøgle afleveres tilbage. Der er ikke nogen bindingsperiode.

Noget andet end det “du kender”

I WODwithBERG GYM vil vi gerne skille os ud. Hvorfor? Ikke fordi vi er fint på den – tvært imod faktisk. Men vi er trætte af de traditionelle træningscentre, hvor man ikke rigtig føler sig hjemme eller hører til. Derfor har vi skabt et miljø, som er hyggeligt, venskabeligt og hvor alle skal føle sig velkomne uanset form og størrelse. 

Vi er bange for maskiner

Kan du lide at træne på maskiner? Så er WODwithBERG GYM ikke stedet for dig. Vi har nemlig så få træningsmaskiner som muligt. Og slet ikke dem, du kender fra de traditionelle fitnesskæder. Vores tilgang til træning er nemlig funktionel træning, og det foregår uden for mange maskiner. Men bare rolig – vi har masser af lækkert udstyr alligevel!

Indmeldelse

Skal du være med?