fbpx

HVAD OG HVEM
ER DE DER,
WODwithBERG?

For hele familien

WODwithBERG GYM er drevet af os som familie – til jer som familie.

Med hold for både babyer, børn og voksne, er vi et træningscenter, hvor der er plads til alle. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at hele familien har mulighed for at komme afsted til træning. Men bare rolig – du kan også komme alene, hvis du har brug for det.

Priser

Member

320,-/md.
Open gym
Fri holdtræning

Drop in

70,-/24 t
Fri adgang til open gym
+ holdtræning

Family WOD

25,-/pr. barn

STUDIEPRIS

270,-/md.
Open gym
Fri holdtræning

Par

450,-/md.
Open gym
Fri holdtræning
**Forudsat af at I begge bor på samme adresse**

Open Gym

Træn, når det passer dig, i vores open gym. Vi har åbent hver dag fra 04-24.

Medlemmer

Bootcampere

Hold om ugen

Søren

Personlig træner
Kostvejleder
Klinisk udd. fysioterapeut
Ansvarlig instruktør
Ejer

Jeg er uddannet personlig træner, samt klinisk uddannet Fysioterapeut. Jeg har siden 2018 drevet mit lille træningskoncept WODwithBERG, som nu er blevet til et lækkert GYM beliggende  i Slagelse Nord, hvor jeg tilbyder mange forskellige løsninger for at få mine medlemmer og kunder igang med en vedvarende livsstilsændring.
Efter en hel del år som selvstændig ejendomsmægler, hvor jeg selv levede et usundt liv på mange måder, valgte jeg tilbage i 2014 at lægge mit liv fuldstændig om. Jeg lagde min egen livsstil om, begyndte at træne, spise sundere og generelt bare tage nogle sundere valg. Det giver mig en stor fordel som personlig træner, når jeg skal hjælpe andre til at få en sundere livsstil.
Jeg har – så at sige – viet mit eget liv til kroppen, og jeg elsker at se, når mine klienter kommer i mål med de drømme og ønsker, de har.

Mikala

Personlig træner
Kostvejleder
Instruktør

Jeg har 8 års erfaring med træning på højt niveau. Jeg startede med styrketræning, og da det blev kedeligt, kastede jeg mig ud i funktionel træning, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau. Derudover har jeg også beskæftiget mig med vægtløftning, og jeg er lidt af en nørd hvad angår teknik. 
Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation, og har beskæftiget mig en del år med markedsføring, hvor jeg ved siden af i perioder også har undervist i træning.

Ditte

Personlig træner
Kostvejleder
Instruktør

Jeg har trænet i 10 år, hvoraf jeg har dyrket funktionel træning i 4 af dem. Jeg er kæmpe fan af kredsløbs- og udholdenhedstræning, og elsker at give den gas til en god WOD!
Udover at være uddannet personlig træner med speciale i vægttab og outdoor-træning, har jeg også uddannelser som salgsassistent og serviceøkonom med speciale i sport og event. 
Min egen livsstil består af en masse aktivitet og sund mad, og jeg vil glæde mig til også at hjælpe dig med at få denne livsstil ind under huden.

 

Rikke

Instruktør

Gennem de sidste 10 år har jeg trænet i diverse fitnesscentre, og indenfor det sidste år har jeg kastet mig over funktionel træning – og jeg elsker det! Jeg har som resultat af en livsstilsændring været gennem et større vægttab. Træning er for mig et fristed, en legeplads og udviklingsted.
Til daglig læser jeg på multimediedesigner-uddannelsen og har i 1,5 år arbejdet som fitnessinstruktør.
Jeg glæder mig til at dele og videregive min glæde ved træning.

Camilla

Instruktør

Min træningsrejse startede i 2015, hvor jeg startede i et lokalt fitness center og supplerede cirkel træning, med fodbold. Siden da har jeg bevæget mig væk fra maskinerne og fik øjnene op for hvor mange muligheder der ligger i funktionelt træning og vægtløftning.


Min primær interesse ligger helt klart i en træning med en tung vægtsstang og teknikken som følger med. 
Mine mange års erfaring i styrkeløft, gør at jeg nyder at lære fra mig og se andre forbedre sig, blive stærkere og dygtigere.

 

Mette

Instruktør

Min træningsrejse startede i 2006 og siden er min interesse for bl.a. træningsteknik og undervisning vokset. I 2014 blev jeg uddannet bokwadance-instruktør, som jeg har undervist i lige siden. Ved siden af har jeg undervist både unge, børn og voksne i styrke og funktionel træning og i 2021 blev jeg uddannet cross gym instruktør. Udover det har jeg været med til starte en træningsforening op, hvor jeg også selv underviser. Jeg er uddannet pædagog og nu læser jeg en kandidat i generel pædagogik på DPU. Jeg elsker den energi vi sammen på et hold kan skabe og de relationer det kan give. Samtidig synes jeg det er fedt, at dykke ned i træningsteknikken og støtte andre i deres træning og se den glæde det giver.

Vil du med på holdet?

Vi søger jævnligt nye, dygtige folk, der har lyst til at blive en del af træningsfamilien