fbpx

HVAD OG HVEM
ER DE DER,
WODwithBERG?

For hele familien

WODwithBERG GYM er drevet af os som familie – til jer som familie.

Med hold for både babyer, børn og voksne, er vi et træningscenter, hvor der er plads til alle. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at hele familien har mulighed for at komme afsted til træning. Men bare rolig – du kan også komme alene, hvis du har brug for det.

Priser

§ 1. MEDLEMSSKAB

Et medlemsskab i WODwithBERG er en aftale imellem medlemmet og  WODwithBERG . Dette er personligt og kan ikke overdrages eller benyttes af andre. Medlemsskabets beløb trækkes den sidste hverdag i måneden. Trænerens anvisninger og skiltningen i WODwithBERG  skal til enhver tid overholdes. Der er ingen bindingsperiode på medlemsskabet og dette kan opsiges ud fra beskrivelsen i $ 2

§ 2. UDMELDELSE

Al udmeldelse skal foregå pr. mail til berg@wodwithberg.dk.

Opsigelsesperioden er løbende måned. Dette betyder at hvis du melder dig ud d. 20 juni, så betaler du ikke mere fra den givne dato – Du kan naturligvis træne i hele udmeldelse perioden (som i nævnte tilfælde er til og med d. 30/6).

WODwithBERG ApS Venusvej 4, 4200 Slagelse

Member

320,-/md.
Open gym
Fri holdtræning

Drop in

70,-/24 t
Fri adgang til open gym
+ holdtræning

Family WOD

25,-/pr. barn

STUDIEPRIS

270,-/md.
Open gym
Fri holdtræning

GYMbuddy

450,-/md.
Open gym
Fri holdtræning

*Kan kun benyttes ved ‘nyt’+’eksisterende’ medlem eller ‘nyt’+’nyt’ medlem

Open Gym

Træn, når det passer dig, i vores open gym. Vi har åbent hver dag fra 04-24.

Medlemmer

Bootcampere

Hold om ugen

Søren

Personlig træner
Kostvejleder
Klinisk udd. fysioterapeut
Ansvarlig instruktør
Ejer

Jeg er uddannet personlig træner, samt klinisk uddannet Fysioterapeut. Jeg har siden 2018 drevet mit lille træningskoncept WODwithBERG, som nu er blevet til et lækkert GYM beliggende  i Slagelse Nord, hvor jeg tilbyder mange forskellige løsninger for at få mine medlemmer og kunder igang med en vedvarende livsstilsændring.
Efter en hel del år som selvstændig ejendomsmægler, hvor jeg selv levede et usundt liv på mange måder, valgte jeg tilbage i 2014 at lægge mit liv fuldstændig om. Jeg lagde min egen livsstil om, begyndte at træne, spise sundere og generelt bare tage nogle sundere valg. Det giver mig en stor fordel som personlig træner, når jeg skal hjælpe andre til at få en sundere livsstil.
Jeg har – så at sige – viet mit eget liv til kroppen, og jeg elsker at se, når mine klienter kommer i mål med de drømme og ønsker, de har.

Mikala

Personlig træner
Kostvejleder
Instruktør

Jeg har 10 års erfaring med træning på højt niveau. Jeg startede med styrketræning, og da det blev kedeligt, kastede jeg mig ud i funktionel træning, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau. Derudover har jeg også beskæftiget mig med vægtløftning, og jeg er lidt af en nørd hvad angår teknik. 
Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation, og har beskæftiget mig en del år med markedsføring, hvor jeg ved siden af i perioder også har undervist i træning.
Siden WODwithBERG er startet op, har jeg fået to små drenge sammen med Søren.

Ditte

Personlig træner
Kostvejleder
Instruktør

Jeg har trænet i 10 år, hvoraf jeg har dyrket funktionel træning i 4 af dem. Jeg er kæmpe fan af kredsløbs- og udholdenhedstræning, og elsker at give den gas til en god WOD!
Udover at være uddannet personlig træner med speciale i vægttab og outdoor-træning, har jeg også uddannelser som salgsassistent og serviceøkonom med speciale i sport og event. 
Min egen livsstil består af en masse aktivitet og sund mad, og jeg vil glæde mig til også at hjælpe dig med at få denne livsstil ind under huden.

 

CAMILLA

Instruktør

Min træningsrejse startede i 2015, hvor jeg startede i et lokalt fitness center og supplerede cirkel træning, med fodbold. Siden da har jeg bevæget mig væk fra maskinerne og fik øjnene op for hvor mange muligheder der ligger i funktionelt træning og vægtløftning.

Min primær interesse ligger helt klart i en træning med en tung vægtsstang og teknikken som følger med. 
Mine mange års erfaring i styrkeløft, gør at jeg nyder at lære fra mig og se andre forbedre sig, blive stærkere og dygtigere.

KIA

Instruktør

Jeg har i mine unge år dyrket meget idræt, især elite svømning i mange år. Herigennem blev min interesse for kroppen vakt.
Jeg blev derfor i 2015 uddannet fysioterapeut. Og har siden da arbejdet med behandling og træning af retspsykiatriske patienter.
Jeg har været på cirka 100000 MOMMY CAMPs, og fik her øjnene op for hvad WODwithBERG har at byde på!
Jeg har stor erfaring med holdtræninger af både voksne og børn.
I min fritid, udover at træne i WODwithBERG, spiller jeg håndbold.
Jeg elsker fede holdtræninger med sved på panden og god energi! Og jeg vil glæde mig til at give noget god energi videre til jer

 

JACOB

Instruktør

For lidt over 10 år siden fandt jeg for alvor glæden ved styrke og funktionel træning, og særligt hvad dette kan gøre for velvære, sundhed og livsglæde.
Undervejs har jeg stiftet bekendtskab med stærkmandssporten, og her fundet stor interesse i at kunne træne på nye og andre måder.
Nu står jeg på WODwithBERGs sorte gummimåtter, hvor jeg for alvor også har fundet glæden ved at lære fra mig, og se andre profitere af min viden og erfaring inden for styrketræning.
Vigtigt for mig er og den følelse jeg vil andre skal få, er at føle sig hjemme i GYM, hvilket for mig er alfa og omega for de gode udviklende oplevelser.
Jeg bor til daglig sammen med min kæreste Kia der også er instruktør i GYM. Og sammen har vi en pige på 5 og en dreng på 1 år.
Når jeg ikke er i GYM, er jeg uddannet pædagog og arbejder på en specialskole, pt med ansvaret for elever på 10-15 år der lever med autisme og ADHD.
Jeg glæder mig til for alvor at møde jer alle, og tage del i jeres aktive livsstil.

MIKKEL

Instruktør

Jeg er 35 år og har været bosat på Vestsjælland hele mit liv. Mit liv har været overvejende stille siddende, uden meget success med at få etableret faste træningsrutiner.
Dette ændrede sig drastisk da jeg opdagede funktionel træning for snart 6 år siden. Det appellerede virkelig til mig og har transformeret mit liv i en positiv retning. Jeg har coachet i funktionel fitness de sidste par år.
Min tilgang som coach er meget personlig, jeg prøver at give alle noget konstruktivt feedback de kan tage med sig. Jeg garanterer spændende workouts og god stemning i høj fart hvor du virkeligt får testet din form af.
Jeg har været erhvervsleder i Slagelse det meste af mit liv.
I dag er jeg virksomhedskonsulent hos Falck, som giver god tid til min lille søn og den personlige træning.

 

Vil du med på holdet?

Vi søger jævnligt nye, dygtige folk, der har lyst til at blive en del af træningsfamilien