fbpx

Holdtræning

Elsker du at træne med andre? Føle den fælles stemning ved en hård WOD og glæden ved det sociale, man har sammen. Så skal du afsted til et af vores hold.

WOD

En time med funktionel fitness i al dens skønhed. Timen er bygget op så du kommet igennem Mobilitet, Specifik opvarmning, Styrke, Metcon (Kardio) og eventuelt nogle Accessory-øvelser. Du kommer således godt omkring i sådan en time, og vi garanterer dig for, at du føler dig gennemtrænet efter sådan en time.

Holdet er til dem, der har styr på grundteknikkerne i Funktionel Fitness. Men alt kan skaleres, og vigtigst er, at du er klar på en hård og svedig time!

Weightlifting WOD

WEIGHTLIFTING er en time, hvor vi byder op til dans med de noget mere advancerede øvelser – Snatch, Clean og Jerk. Dette er en teknisk holdtime, og både nybegyndere og erfarne får en masse ud af timen.

Der vil i løbet af timen både blive opvarmet med Mobilitet og Specifik opvarmning, og herefter øvelser i sæt, hvor man får lov til at lege en masse med de komplicerede vægtløftnings-kundskaber.

ROOKIE WOD

På ROOKIE WOD er tempoet sat en del ned. Holdet henvender sig til dig, der enten er nybegynder indenfor funktionel træning, som endnu ikke er helt stærk indenfor alle øvelser eller som bare godt kan lide, at der bliver gennemgået og holdt ekstra øje med teknikken.

Timen er bygget op af Mobilitet, Specifik opvarmning, Teknik og slutter af med en Metcon. Dagens Teknik vil fokusere på en til to enkelte øvelser, der er gode at kunne indenfor Funktionel Fitness. Det kunne således være at lave kip, Handstand eller noget helt tredje.

STRENGTH WOD

Denne time er bygget op omkring styrke. Vi bruger derfor tungere vægte – gerne i form at vægtstænger. Timen vil typisk være bygget op med noget opvarmning, og derefter 3-4 sæt af styrkeøvelser. Vi bestræber os på, at du får trænet stort set alle muskelgrupper igennem i løbet af timen.

Alle niveauer kan være med på dette hold, da der vil blive brugt tid på at gennemgå hovedløftet. Hvis du allerede er erfaren indenfor teknikken, kan du i stedet give dig i kast med en PR med det samme – og mon ikke vores coach kan komme og finpudse lidt teknik, så det bliver en god PR!

MAKKER WOD

Tag din yndlings træningsmakker under armen eller find en makker, når vi går i gang – til MAKKER WOD bliver der disket op med en fed WOD, hvor I skal være sammen to og to.

Timen vil typisk indeholde en del kardiotræning, men der kan også sagtens være elementer af styrke, som I skal igennem.

Alle niveauer kan være med på denne time.

SWEAT WOD

Dette hold er, som navnet også antyder, en ægte “sved igennem”-time. Tempoet er højt og øvelserne er ikke super komplicerede eller tunge. Det betyder også, at alle kan være med her – lige fra nybegynderen til den meget træningsvante. Man sætter selv tempoet, men vigtigst er, at man får pulsen op og sved på panden!

Timen er bygget op af Mobilitet, Specifik opvarmning og så én til flere Metcons. Man kan således både blive budt på én lang udholdenheds WOD, eller man kan blive på nogle små, hvor pulten hurtigt skal op og så ned igen, inden man starter igen.

Family WOD

Så er det tid til at samle alle familiemedlemmerne og komme afsted til noget træning! Denne time står i familiens tegn, og det plejer at være en fest. 

I løbet af timen vil der være forskellige små WODs, lege og konkurrencer, som både store og små synes er sjove. 

Vi anbefaler, at dit barn er minimum 4 år for at få noget ud af holdet. Til gengæld kan du som medlem medbringe alle de unger, du har lyst til – det koster blot 25 kr. pr. barn. 

Mobility WOD

Er lemmerne stive? Kom med til vores Mobility hold: en halv times mobilitets-godtepose.

Der er ikke noget ved en stærk og hurtig krop, hvis man ikke er mobil. Samtidig er man utrolig begrænset i mange øvelser i Funktionel Fitness, hvis kroppen ikke kan strækkes de rigtige steder.

Holdet er for alle niveauer, og målet er over tid langsomt at øge din Range of Motion.

Holdplan

Gratis prøvetime

Vil du afprøve, om vores holdtræning er noget for dig?