fbpx

Holdtræning

Elsker du at træne med andre? Føle den fælles stemning ved en hård WOD og glæden ved det sociale, man har sammen. Så skal du afsted til et af vores hold.

WOD

En time med funktionel træning i al dens skønhed. Her vil du blive budt til af hvert – både styrke og kardio. Timen kan både være bygget op med en styrkedel til at starte med og så en cardio-WOD, eller det kan være én lang WOD eller en masse små, dagen byder på. Man ved derfor aldrig, hvad der dukker op i godteposen – men én ting er sikker: Du får brugt hele kroppen og er sikret en god træning.

Holdet er til alle niveauer – der vil blive gennemgået øvelser alt efter behov, og man kan køre i eget tempo og med egenvalgt vægt. 

ADVANCED WOD

ADVANCED WOD er en time, hvor vi byder de mere erfarne op til dans. Her kan der derfor komme lidt mere komplicerede øvelser, som kræver, at man har en vis teknik-forståelse. Du behøver ikke være mega hardcore, men du skal altså heller ikke være helt nybegynder.

Timen vil oftest indeholde elementer af både teknik/skills, styrke og cardio.

ROOKIE WOD

På ROOKIE WOD er tempoet sat en del ned. Holdet henvender sig til dig, der enten er nybegynder indenfor funktionel træning, som endnu ikke er helt stærk indenfor alle øvelser eller som bare godt kan lide, at der bliver gennemgået og holdt ekstra øje med teknikken.

Timen er stadig et mix af både styrke og cardio, og vi tager gerne en masse forskellige remedier i brug til vores træning, så du kan blive dygtigere til de forskellige ting.

STYRKE

Denne time er bygget op omkring styrke. Vi bruger derfor tungere vægte – gerne i form at vægtstænger. Timen vil typisk være bygget op med noget opvarmning og teknik, derefter hovedløft (fx dødløft eller skulderpres) og en afsluttende WOD, hvor pulsen også kommer lidt op.

Alle niveauer kan være med på dette hold, da der vil blive brugt tid på at gennemgå hovedløftet. Hvis du allerede er erfaren indenfor teknikken, kan du i stedet give dig i kast med en PR med det samme – og mon ikke vores coach kan komme og finpudse lidt teknik, så det bliver en god PR! 

Family WOD

Så er det tid til at samle alle familiemedlemmerne og komme afsted til noget træning! Denne time står i familiens tegn, og det plejer at være en fest. 

I løbet af timen vil der være forskellige små WODs, lege og konkurrencer, som både store og små synes er sjove. 

Vi anbefaler, at dit barn er minimum 4 år for at få noget ud af holdet. Til gengæld kan du som medlem medbringe alle de unger, du har lyst til – det koster blot 25 kr. pr. barn. 

Outdoor

På Outdoor WOD er vi, som navnet afslører, udendørs. Her kan du få lov til at nyde den friske luft, mens du træner en masse lækre WODs – i alt slags vejr!

Til denne time kan du som regel forvente en god blanding af lidt styrke og cardio, som er sat sammen i få eller mange forskellige WODs. Vi bruger ikke særlig meget udstyr, men nyder i stedet godt af, at man udendørs kan løbe, gå lange Farmers Walk osv.

Timen er for alle niveauer, da alle øvelser vil blive gennemgået – og alle øvelser kan skaleres ned, hvis man ikke er helt sikker i teknikken. 

Holdplan

Gratis prøvetime

Vil du afprøve, om vores holdtræning er noget for dig?