fbpx

Holdtræning

Elsker du at træne med andre? Føle den fælles stemning ved en hård WOD og glæden ved det sociale, man har sammen. Så skal du afsted til et af vores hold.

Kråsfit

En time med klassisk CF (eller “Kråsfit”). Her vil du blive budt til af hvert – både styrke og cardio. Timen kan både være bygget op med en styrkedel til at starte med og så en cardio-WOD, eller det kan være én lang WOD eller en masse små, dagen byder på. Det kan også være, at din coach bruger noget af timen på skill, så man eksempelvis kan øve sig lidt på sine double unders. Man ved derfor aldrig, hvad der dukker op i godteposen.

Vi forventer, at du har et grundlæggende kendskab til teknik indenfor CF-verdenen. Men dermed ikke sagt, at formen behøver være helt i top, at du har styrke til at lave en pull up, eller teknik til at lave handstandwalk – vi kan altid skalere ned, så alle niveauer kan være med. Men vi forventer, at du fx ved, hvad en box jump eller wall ball er.

Strength WOD

Denne time er bygget op omkring styrke. Vi bruger derfor tungere vægte – gerne i form at vægtstænger. Timen vil typisk være bygget op med noget opvarmning og teknik, derefter hovedløft (fx dødløft eller skulderpres) og en afsluttende WOD, hvor pulsen også kommer lidt op.

Alle niveauer kan være med på dette hold, da der vil blive brugt tid på at gennemgå hovedløftet. Hvis du allerede er erfaren indenfor teknikken, kan du i stedet give dig i kast med en PR med det samme – og mon ikke vores coach kan komme og finpudse lidt teknik, så det bliver en god PR! 

Cardio WOD

Kan du godt lide at få sved på panden og pulsen helt i top? Så er den her time lige noget for dig! Den er nemlig spækket med WODs, der får blodet til at pumpe rundt i kroppen. 

Der vil være masser af bodyweight-øvelser, lettere vægte og cardiomaskiner såsom SkiErg, romaskiner, Assault Bike m.m. taget i brug her. 

Denne time er for alle niveauer, da der ikke vil være nogle teknisk svære øvelser. Den er også for dig, som ikke er den hurtigste til at løbe – det handler om, at du gerne vil i bedre form! 

Outdoor WOD

På Outdoor WOD er vi, som navnet afslører, udendørs. Her kan du få lov til at nyde den friske luft, mens du træner en masse lækre WODs – i alt slags vejr!

Til denne time kan du som regel forvente en god blanding af lidt styrke og cardio, som er sat sammen i få eller mange forskellige WODs. Vi bruger ikke særlig meget udstyr, men nyder i stedet godt af, at man udendørs kan løbe, gå lange Farmers Walk osv.

Timen er for alle niveauer, da alle øvelser vil blive gennemgået – og alle øvelser kan skaleres ned, hvis man ikke er helt sikker i teknikken. 

Family WOD

Så er det tid til at samle alle familiemedlemmerne og komme afsted til noget træning! Denne time står i familiens tegn, og det plejer at være en fest. 

I løbet af timen vil der være forskellige små WODs, lege og konkurrencer, som både store og små synes er sjove. 

Vi anbefaler, at dit barn er minimum 4 år for at få noget ud af holdet. Til gengæld kan du som medlem medbringe alle de unger, du har lyst til – det koster blot 25 kr. pr. barn. 

vl

“VL” står for vægtløftning. Timen tager altså udgangspunkt i Snatch samt Clean & Jerk.

Udover at øve sig og blive bedre til de to løft, laver vi også en masse øvelser, der gør dig stærkere i løftene. Heriblandt variationer af dem.

For at deltage på holdet skal du have et grundlæggende kendskab til vægtløftning – altså kende til de to løft – men ellers er holdet til alle niveauer. Du kan altså både være erfaren indenfor vægtløftning, hvor du ønsker at blive endnu bedre og sætte ny PR, og du kan være relativt nybegynder og blive god til at lave løftene.

Holdplan

Gratis prøvetime

Vil du afprøve, om vores holdtræning er noget for dig?