fbpx

KIDS & YOUTH
TRAINING

135,-/md.

250,-/md. ved 2 x ugentlige træninger

KIDS TRAINING 5-9 år
Ugentlig holdtræning torsdage kl. 16.15 til 17

 

YOUTH TRANING 10-14 år
Ugentlig holdtræning
tirsdage kl. 16 til 17
torsdage kl. 15.15 til 16.15

 

KråsFit-inspireret funktionel træning
Masser af læring om kroppen
Leg, sjov og konkurrence
Maks. 25 deltagere på holdet

Ugentligt

KIDS og YOUTH TRAINING ligger en fast hverdag. Her er det ikke bootcamps på samme måde som vores andre hold, men derimod noget,
dit barn kan gå til hele året.

Funktionelt

Vi bruger ingen maskiner til træningen, og vi bruger kun ganske lidt udstyr. I stedet får de unge lov til at bruge hele deres krop gennem børne-workouts med udgangspunkt i funktionel træning og fra KråsFit verdenen samt vores egne øvelser fra den funktionelle trænings verden. 

LÆRING OM KROPPEN

Det er vigtigt for os, at børn og unge – ligeså vel som vores voksne klienter – bliver oplyste omkring, hvordan og hvorfor man skal træne. Ved at give dem en masse læring om kroppen bidrager vi til at sikre, at de som voksne får et sundere forhold til deres krop, træning og motion.

LEG og SJOV

Hos WODwithBERG går vi stærkt ind for, at det skal være SJOVT at træne, og det gælder selvfølgelig i høj grad også for vores børne- og ungdomshold. Træningerne er derfor bygget op af elementer fra lege, de kender, konkurrence og andet sjov og spas. Det skal i hvert fald ikke være kedeligt at gå til YOUTH TRAINING!

F.A.Q.

Er du i tvivl om YOUTH TRAINING er noget for dit barn? Vi har svaret på de mest typiske spørgsmål vedr. YOUTH TRAINING, og ellers skal du være mere end velkommen til at skrive eller ringe til os med spørgsmål.

Må børn/unge gerne træne?

Ja. Der er lavet meget forskning på området, som viser, at træning er sundt og gavnligt for både børn og unge. Så længe man træner med en relativt lav vægt og lille belastning, er der ikke noget, man skal være bange for.

Kan mit barn få en prøvetime?

Ja! Det er altid muligt at komme og prøve at være med på et hold efter aftale.

Hvad hvis mit barn aldrig har dyrket nogen form for motion?

Vores træning er for alle niveauer, og derfor kan alle være med. Man kører for det meste i sit helt eget tempo, og derfor skal hverken du eller dit barn være bange for at være i for dårlig form til vores træning.

Må mit barn træne i jeres gym på egen hånd?

Desværre ikke nej. Af hensyn til barnets sikkerhed, kan vi ikke tilbyde, at han eller hun kan komme og træne i vores gym udover, når det er på hold. Børn og unge er velkomne til at sidde og vente på forældre, men de må altså ikke træne.

Sundt forhold til træning

Der kan være mange årsager til, at et barn har lyst til at dyrke træning i sin fritid. Nogle gange kan det være fordi, at både barnet selv og/eller forældrene kan se, at barnet har behov for at tabe sig, men det kan også være, at barnet bare synes, at det kunne være sjovt at gå til noget anderledes motion i sin fritid. Det kan også være, at barnet har trænet en motionsform i mange år, men nu har lyst til at prøve noget andet.

Vi er ikke fanatiske med træning, men vi synes, at børn og unge skal have et godt og sundt forhold til det at få rørt sig og fortsætte med det som voksen. Forskning viser, at børn, der har dyrket en motionsform, oftest fortsætter den sunde livsstil i sit voksenliv.

Tilmelding

OBS: YOUTH TRAINING tirsdag er pt. fuldt besat. Men du kan skrive dit barn på venteliste.