fbpx
WODwithBERG

Forhindringsløb for kvinder

MUDRACING WITH BERG

Bliv trænet op til at gennemføre Ladies mudrace

Bliv en del af det eksklusive MUDRACING with BERG, hvor du bliver trænet op til at kunne gennemføre Ladies Mudrace d. 12. september 2020.

Det får du

6 uger, hvor du træner sammen med en masse andre kvinder 1 gang om ugen

et 10 ugers løbeprogram, som gør dig klar til at løbe distancen på 8 km

et styrkeprogram, som skal gøre, at du undgår skader under løbet og kommer i bedre form

en UNIK hold t-shirt

 

Pris

750,-

6 uger,
1 ugentlig træning

Forløbet strækker sig over 6 uger, hvor du træner sammen med mig og en masse andre kvinder 1 gang ugentligt. Ved disse træninger vil der være fokus på øvelser, som gør, at du bliver i stand til at gennemføre et forhindringsløb som Ladies Mudrace.

Styrke- og løbeprogram

Du får et styrkeprogram samt et løbeprogram, som du skal følge i 10 uger op til. Løbeprogrammet tager udgangspunkt i, at du i din nuværende form ikke er i stand til at løbe mere end 1 minut ad gangen.

T-shirt

Når vi rammer dagen til Ladies Mudrace, vil i have et fantastisk sammenhold, og I vil som en samlet flok med fælles hold t-shirt gennemføre løbet.

Idéen bag mudracers with berg

Tanken bag MUDRACERS with BERG opstod i 2018, da jeg selv deltog i mændenes udgave af mudracet. Følelsen af at have gennemført et så hårdt løb var fantastisk, og den følelse vil jeg gerne være med til at give videre. Men jeg var også klar over, at det er få, som kan gennemføre et sådan løb, hvor man som kvinde bl.a. skal løbe 8 km. Herfra kom min idé om at samle et lille hold af kvinder, der drømmer om at kunne gennemføre sådan et løb, og så sørge for at få dem i mål med få ugers intens træning.

Sammenholdet

Ting er bare meget sjovere, når man er sammen om det. Det samme gælder et forhindringsløb som Ladies Mudrace. Og ikke nok med at I kan holde hinanden med selskab og have det sjovt, så kan I også hjælpe hinanden under selve løbet, da vi løber og gennemfører sammen som et hold. 

F.A.Q.

 
Hvem kan deltage på Mudracing with berg?

Bootcampen er for alle. Kort sagt 🙂

Hvad hvis jeg ikke kan løbe særlig langt?

Du skal som minimum kunne løbe 1 minut, når du starter på MUDRACINGwithBERG. Du får et løbeprogram, som du skal følge hver uge, og som gør dig i stand til at kunne løbe de 8 km, som Ladies Mudrace er.

Jeg vil gerne gennemføre løbet som en af de hurtigste, er dette holdet for mig?

Nej, på ingen måde. MUDRACINGwithBERG er for kvinder, der blot ønsker at gennemføre, og som synes, at gennemførslen er en sejr i sig selv. Du skal gennemføre det sammen med de andre kvinder, hvilket betyder at I hjælper hinanden igennem løbet i samlet flok og har en fest med det.

WODwithBERG

Skal du være med på holdet?

Tilmeld dig

 

INFO OM HOLDET

HOLDET STARTER: Onsdag d. 5. august

TRÆNINGER: Onsdage kl. 20.15 til 21.15

SELVE LØBET: Lørdag d. 12. september om formiddagen