fbpx

Læs mere om os

Trænere

at have en personlig træner skal være hårdt, lærerigt og sjovt

Søren

Søren er uddannet personlig træner, og til dagligt er han ved at uddanne sig til fysioterapeut.
Efter en hel del år som selvstændig ejendomsmægler, hvor han selv levede et usundt liv på mange måder, valgte han tilbage i 2014 at lægge sit liv fuldstændig om. Han lavede sin egen livsstil om, begyndte at træne, spise sundere og generelt bare tage nogle sundere valg. Det giver ham en stor fordel som personlig træner, når han skal hjælpe andre til at få en sundere livsstil.
Han har så at sige viet sit eget liv til kroppen, og han elsker at se, når hans klienter kommer i mål med de drømme og ønsker, de har.

Mikala

Mikala har 8 års erfaring med træning på højt niveau. Hun startede med styrketræning, og da det blev kedeligt, kastede hun sig ud i CrossFit, som hun har dyrket på konkurrenceniveau. Derudover har hun har også beskæftiget sig med vægtløftning, og hun er lidt af en nørd, hvad angår teknik. 
Oprindeligt er Mikala uddannet i kommunikation, og har beskæftiget sig en del år med markedsføring, hvor hun ved siden af i perioder også har undervist i træning.

CERTIFICERINGER OG UDDANNELSE

FITNESS-INSTUKTØR

EHFA certificeret fitnessinstruktør v. Fitness Insitute

PERSONLING TRÆNER

EHFA certificeret personlig træner v. Fitness Insitute

CROSSFIT TRAINER LEVEL 1

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) certified at ANSI

MASTERCLASS I TEKNIK

Bænkpres, squat, dødløft Masterclass v. Fitness Institute

FYSIOTERAPEUT STUDERENDE

Professionsbachelor v. Københavns Proffesionshøjskole

Mere end bare en almindelig personlig træner

De fleste personlige trænere har desværre ikke den fornødne uddannelse eller viden. Vi ser ofte folk, der går hen og bliver skadede af de øvelser, de får af disse personlige trænere. Gør dig selv en tjeneste, og sørg for at have en personlig træner, der ved hvad han/hun laver, og som har styr på kroppens anatomi og fysiologi.

Forløb hos os

Personlig træning

Bootcamps

Online forløb

Vores tilgang

Funktionelt

Vores tilgang til din træning er meget funktionel. Med funktionel træning træner man nemlig kroppens naturlige bevægelsesmønstre.

Ingen diæter

Forbud mod usunde ting er ikke vejen frem, for så bliver det en sur tjans. Det handler i stedet om at regulere mængden i forhold til motion.

Skræddersyet

Ingen er ens, og derfor laver vi udelukkende 100 % skræddersyede træningsprogrammet og kostguides. Dermed får du det bedste resultat.

livstilsændring

Vores mål er, at du med vores hjælp får inkorporeret de sunde vaner med træning og kost på en måde, så de efter endt forløb bliver en naturlig del af din hverdag.

Wodwithberg

Tag det første skridt mod en

sundere livsstil