fbpx

Personlig træning

– bare online

Online ÆGTE personlig træning!
Jeg er ikke bare endnu en kendis, der tror, at han er blevet personlig træner ved at have trænet i mange år.
Jeg ER personlig træner – med uddannelse og en masse erfaring i bagagen.

699,-/md.

Ikke bare endnu et standard koncept

Mange flere skal have råd til at have en personlig træner, for hos WODwithBERG brænder vi for, at sundheden bliver meget mere udbredt.
Hos mig får du en personlig træner, der går op i, at det bliver gjort rigtigt, ordentligt og grundigt. Du er ikke bare en klient blandt mange tusinder, som bliver en del af et standardiseret koncept udarbejdet af et stort firma. Hos mig er alt 100 % personligt, skabt af WODwithBERG teamet.
Af den grund har vi også valgt, at det kun skal koste 699,-/md. at få online personlig træning hos mig. Ingen pakkeløsninger, ingen bindinger – kun gennemsigtighed og value for money! Så når du ikke synes, du har brug for min hjælp mere, kan vi blot stoppe forløbet.

Hvad er dit mål?

Vi starter med en grundig samtale, hvor du både får mulighed for at sætte ord på dine mål og forventninger, og hvor jeg stiller dig nogle spørgsmål, som er afgørende for udformningen på dit forløb.
Jeg har ingen pakkeløsninger, og derfor sammensætter vi også dit forløb hos mig i fællesskab. Jeg råder og vejleder ud fra mine erfaringer i, hvad der er realistisk, hvilket gør, at du ikke kommer ud i en eller anden vild diæt, som skader mere end den gør gavn – i stedet finder vi en måde, du kan få et sundere jeg 
som bliver en livsstilsændring for dig

KOST

Det er forskelligt fra person til person, om man trives med en kostplan. Det er derfor noget af det, vi sammen skal finde ud af, om du skal have.
Når du kører online personlig træning, vil du derved enten på en kostplan, som du skal følge mere eller mindre slavisk, og på den måde, skal du ikke tænke så meget mere om kosten. 
Hvis du derimod ikke vil trives med en fastlagt kostplan, kan du i stedet få en række kostråd, du skal leve ud fra i stedet.
Vi kan også lave en kombination af de to ting – det hele handler om, at vi i samspil finder ud af, hvad der passer til dig og din livsstil.

TRÆNING

Dine træningsprogrammer bliver sammensat ud fra, om du vil træne hjemmefra, eller om du har adgang til træningscenter. Mange har også lidt træningsudstyr derhjemme, eller man kan gå ud og investere i et par kettlebells.
Jeg laver også dit træningsprogram ud fra, hvor mange gange om ugen, du synes, det er realistisk at træne. Jeg pådutter dig altså ikke at træne 5 gange om ugen, da det for mange er urealistisk i en travl hverdag, men jeg vil gerne have, at du træner 2-3 gange om ugen. Men sammen finder vi den træningsfrekvens, der passer til din hverdag, så du får gennemført dine træninger hver uge.
Træningsprogrammerne bliver med gennemgangsvideoer, som du kan hente online, og hvis du alligevel skulle være i tvivl om, hvordan en øvelse skal udføres, vil jeg sende dig video med yderligere instrukser.

Jeg er desuden klinisk uddannet fysioterapeut, som gør, at jeg kan hjælpe dig med eventuelle skader og skavanker i dit træningsprogram.

UGENTLIG OPFØLGNING

Vi snakker sammen hver uge, for at du kan give status på hvordan det går med det hele. Her snakker vi om, om der er noget, der skal justeres, og du kan stille spørgsmål til kost og træning.
Jeg har den holdning, at det er usundt for sindet at være meget fokuseret på sin vægt, og derfor skal du ikke nødvendigvis melde ind med vægt hver uge. Når man øger sin muskelmasse og taber sig i fedtprocent, vil vægten højst sandsynligt være den samme, men man vil i stedet kunne mærke på sit tøj, at det sidder andereledes. Du skal stadig veje dig undervejs, men hos mig måler vi din fremgang på andre parametre.

Du kan altid skrive til mig – alle ugens dage på alle tidspunkter – enten hvis du vil ringes op eller hvis du blot har et spørgsmål. Så vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Uddannelse og certificeringer

R

Fitness-instruktør

EHFA certificeret fitnessinstruktør v. Fitness Institute

R

Personlig træner

EHFA certificeret personlig træner v. Fitness Institute

R

Crossfit trainer level 1

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) certified at ANSI

R

Master-class i teknik

Bænkpres, squat, dødløft Masterclass v. Fitness Institute

R

Klinisk udd. fysio-terapeut

v/Københavns Professionshøjskole 2019

Interesseret?

Lad os få dig igang!