fbpx

Tidligere kunder

Alle typer kunder

Om du er ung eller gammel, undervægtig eller overvægtig, hurtig eller langsom – vi hjælper alle typer kunder.

Udtalelser

“Jeg startede mit træningsforløb med Søren med et ønske om at komme i bedre form og har i hvert fald ikke fortrudt det. Søren er en sjov og afslappet træner, der dog alligevel formår at presse og støtte en igennem en hård work out. Jeg har en knæskade, som han herudover også har været god til at tage hensyn til og holde øje med under træningen. Overordnet kan jeg varmt anbefale Søren som træner!” Taja

“Efter et 5 ugers forløb netop er afsluttet med Søren, kan jeg kun sidde tilbage med stor ros. Søren har sørget for at finpudse min teknik, tage hensyn til mine skader (hvilket har været til stor hjælp – specielt med den fysiologiske viden han besidder), presset mig, givet mig lysten til at sætte nye mål og sørget for, at vi gav den max gas. Til trods for at jeg har bandet og svovlet, har timerne været sjove, fuld af spas og samtidig virkelig givende. TAK for nogle fantastiske uger – Søren kan sine ting!!” Line

“I sommeren 2016 startede jeg med at træne efter stort set aldrig at have set skyggen af et træningscenter. Jeg skulle til at studere og kom fra et hårdt fysisk arbejde, derfor vidste jeg godt jeg skulle i gang med noget fysisk ved siden af studierne for at holde kroppen i gang, samtidig havde jeg ønsket om at blive større og stærkere.
Jeg overvejede, om jeg skulle starte på egen hånd og Google mig frem til gode øvelser eller om jeg skulle få mig en personlig træner til at motiverer og inspirere mig i min træning, det var vigtig for mig, at hvis jeg skulle have en personlig træner skulle det være én fyr med stor teknisk forståelse.

Heldigvis valgte jeg en personlig træner, som i den grad levede op til mine forventninger. Søren ved utroligt meget om, hvordan musklerne fungerer, og hvilke øvelser der skal til for at få den mest effektive workout. Desuden valgte Søren også at lægge fokus på at få noget smidigheds-træning ind i mit program, noget jeg personligt var lidt skeptisk over for i starten, men det har været til kæmpe gavn for min krop og i forhold til at kunne udføre styrke øvelser korrekt, og i dag er det noget af det, jeg er gladest for i forbindelse med min træning.

Et af mine egne store problemer i forhold til træning er at motivere og presse mig selv, så jeg rent faktisk får noget ud af min træning. Her er det en kæmpe fordel at have en træner som Søren til at presse dig det ekstra lille stykke vej, der er med til at give resultater i sidste ende. Jeg har allerede nu, efter bare 3 måneders træning, fået flere kommentarer fra venner, bekendte og familie, som synes jeg er blevet større, og det er en lækker bekræftelse, når det er det, man ønsker at opnå med sin træning.

Til sidst skal det også nævnes, at Søren er en utrolig behagelig fyr at være sammen med. Så selvom det selvfølgelig også er hårdt og surt en gang imellem, at have træner der presser dig, så er der altid god stemning under træningen, hvilket også betyder en hel del for motivationen til at træne.” Gorm, 26 år

“Jeg startede personlig træning, da jeg manglede motivation og inspiration til at træne selv. På daværende tidspunkt var jeg også det sted i mit liv, hvor jeg havde en masse om ørerne og når trætheden/manglen på motivationen faldt for at tage hen og træne selv, stod træningen stille for mig i godt 3-4 mdr. Jeg var kørt fast. Det kunne mærkes på kroppen, specielt ryggen. Jeg har et meget fysisk arbejde, hvor jeg står op hver dag og løfter på nogle gange tunge ting.
Jeg fik lyst til at prøve personlig træning for at få mig sparket afsted og i gang.
Jeg har stadig dage, hvor jeg slut på dagen er træt og næsten ikke kan overskue at komme afsted, inden jeg skal mødes med Søren og træne. Tanker, som at det vil være rarere og tage hjem og slappe af. Men så tænker jeg f…. nej, det skal være løgn, plus det forpligter at komme afsted, når man ved, en venter.
Jeg vil faktisk sige, at jeg er overrasket over hvor meget det egentlig friske mig op, efter 5-10 min. sammen med Søren. Fra ikke at kunne overskue det, til at synes det er sjovt og forfriskende:-)

Derfor holder jeg stadig af at træne med Søren, da der er altid er nyt på programmet, fokus på personlige mål, at træne korrekt, forklarer hvorfor vi laver øvelserne på den måde, og han hjælper til med at nå i mål og gøre det sjovt.

Jeg har rejst en del til NYC de sidste 5 mdr. og der har været plads til det, og Søren er god til at følge op på, at man har et program og er klar på mere træning, når “ferien“ er slut.

Imorgen står det igen på en time i hans selskab, jeg glæder mig allerede. Selvom jeg har indenfor de to sidste uger været i NYC og Kina. Jeg kan mærke, at det er på tide at samle op igen på træning og komme i gang igen. Gid jeg kunne tage ham med i kufferten. Haha.” Stine, 30 år

“Før jeg lærte Søren at kende, der fulgte jeg diverse blogs og apps. Jo jeg blev slankere – men jeg blev også mere spinkel og mindre og mindre på trods af løfter om sixpacks, og hvad det ellers er, at der bliver lovet. Men at få lavet et personligt program og lære om fysiologi undervejs har virkeligt sparket gang i væksten. Jeg fotomanipulerede en gang et billede hvor jeg satte mit ansigt på Ryan Goslings krop… Man kan stadig se forskel… Men nu det er altså kun fordi, at jeg er vinterbleg. Så få Søren som personlig træner, og få en overkrop på niveau med en af verdens mest sexede mænd.” Søren

“Søren er en superkompetent personlig træner. Han er faglig dygtig og besidder en masse viden omkring krop og træning.

Jeg har gennem mit forløb fundet frem til glæden ved styrketræning ved Sørens kyndige vejledning og gode energi, der har gjort det nemt at springe ud i nogle øvelser, jeg før havde undgået.

Søren er god til at spotte ens styrker og svagheder og arbejder ud fra det med sjove og udfordrende øvelser, således at motivationen bliver bevaret, og man får lyst til at fortsætte og udvikle sin træning.” Cecilie, 30 år

“Fået styr på teknik – alt bliver forklaret og har fået skubbet til nogle grænser (på den gode måde). Der bliver lyttet til mine ønsker, uden jeg får lov til at blive i min komfortzone. Vil anbefale Søren til alle, der kan bruge et lille skub.” Anna

“Jeg startede mit forløb hos Søren med et ønske om at blive mere sikker i mine øvelser og få mere muskelmasse. Efter en årrække med kroniske smerter, var træning og en sund livstil blevet sat på pause og jeg havde i den grad brug for et skub i den rigtige retning. Gennem forløbet blev jeg langt mere selvsikker i mine øvelser og helt sikkert også i fitnesscentreret, når jeg skulle træne på egen hånd. Derudover har jeg fået et meget bedre og mere afslappet forhold til mad. Der er nu gået ca. 3 måneder siden jeg stoppede mit forløb og min form er stadig bedre end nogensinde. Jeg kan klart anbefale Søren som personlig træner!”

Rikke