fbpx

Vægttabsforløb

Forløbets indhold

2 måneders forløb
1 times introkursus i kost og kroppen
2 måneders medlemskab af GYM
2 måneders adgang til specialudviklet kostprogram
4 holdtræninger kun for forløbet
4 kropsanalyser
Lukket Facebookgruppe for alle deltagere

Pris
1000,-

Træning og motion

GRATIS MEDLEMSKAB

I de to måneder, forløbet strækker sig over, har du gratis medlemskab til vores træningscenter. Her kan du kvit og frit benytte vores træningsfaciliteter lige så meget, som du lyster. Du er også velkommen til at træne med på vores hold. 

HOLDTRÆNING

Vi har fire holdtræninger i løbet af forløbet, som ligger hver anden uge om søndagen. Her vil I også blive vejet, så vi kan holde øje med, at I er på rette kurs i vægttabet.

DAGLIG MOTION

Udover at du skal spise ud fra et bestemt kalorietal, forventer vi også, at du hver dag dyrker min. 30 minutters motion. Dette er i form af powerwalk, cykle eller andet, hvor pulsen holdes relativt nede.

Kostplan

MADPLANEN

Vi bryder os ikke særlig meget om de “almindelige” kostplaner, som andre personlige trænere og kostvejledere laver. Det gør vi ikke, fordi vi ikke tror på, at du som person lærer at spise hensigtsmæssigt, samt at man hurtigt kører død i at være fastlåst til en bestemt plan.
Derfor har vi udviklet vores helt eget program, Madplanen, som er et interaktivt kostprogram. Her kan du selv sammensætte din dags måltider ud fra vores opskrifter. Madplanen fortæller dig, hvor mange gram du må spise af maden, så det gør dig nemt for dig i hverdagen at overholde dit kalorieindtag.

KALORIETAL

Måden hvorpå, vi sikrer, at du taber dig, er, at du spiser ud fra et bestemt kalorietal. Det er vigtigt, at du har mod på at skulle holde dig til kalorietallet og Madplanen gennem hele forløbet.

Du er ikke alene

Synes du også, det er svært at tabe dig på egen hånd?

Vi har skabt vægttabsforløbet, fordi vi ved, hvor svært det er at lave en livsstilsændring og tabe sig, hvis man er helt på egen hånd. Med tanken om, at man i samme båd med en masse andre kan dele den hårde, seje kamp om at smide kiloene, samler vi en gruppe af kvinder, som vil hjælpe og støtte hinanden i, at I kan komme i mål med jeres vægttab. 

I får jeres helt egen Facebookgruppe, hvor I frit kan bruge hinanden til hvad, I nu skulle have lyst til. Det kan være fra alt i form af gode råd og opbakkende ord, til aftaler om træning eller anden motion, I kan lave sammen.

 

Tilmeld dig

NÆSTE HOLDSTART: d. 16. januar 2022
FÆLLESTRÆNINGER + VEJNING: Lørdag d. 16. januar kl. 9-11, søndag d. 6. februar kl. 9-10, søndag d. 27. februar kl. 9-10, søndag d. 13. marts kl. 9-10.

OBS: Hvis du i forvejen er medlem af WODwithBERG GYM, får du halv pris på dit nuværende medlemskab i de to måneder, forløbet varer.