fbpx

OM OS

Søren

Personlig træner
Klinisk udd. Fysioterapeut 

Jeg er uddannet personlig træner, samt klinisk uddannet Fysioterapeut. Jeg har siden 2018 drevet mit lille træningskoncept WODwithBERG, som nu er blevet til et lækkert GYM beliggende  i Slagelse Nord, hvor jeg tilbyder mange forskellige løsninger for at få mine medlemmer og kunder igang med en vedvarende livsstilsændring.
Efter en hel del år som selvstændig ejendomsmægler, hvor jeg selv levede et usundt liv på mange måder, valgte jeg tilbage i 2014 at lægge mit liv fuldstændig om. Jeg lagde min egen livsstil om, begyndte at træne, spise sundere og generelt bare tage nogle sundere valg. Det giver mig en stor fordel som personlig træner, når jeg skal hjælpe andre til at få en sundere livsstil.
Jeg har – så at sige – viet mit eget liv til kroppen, og jeg elsker at se, når mine klienter kommer i mål med de drømme og ønsker, de har.

Mikala

Personlig træner

Jeg har 8 års erfaring med træning på højt niveau. Jeg startede med styrketræning, og da det blev kedeligt, kastede jeg mig ud i funktionel træning, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau. Derudover har jeg også beskæftiget mig med vægtløftning, og jeg er lidt af en nørd hvad angår teknik. 
Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation, og har beskæftiget mig en del år med markedsføring, hvor jeg ved siden af i perioder også har undervist i træning.

Ditte

Personlig træner

Jeg har trænet i 10 år, hvoraf jeg har dyrket funktionel træning i 4 af dem. Jeg er kæmpe fan af kredsløbs- og udholdenhedstræning, og elsker at give den gas til en god WOD!
Udover snart at være uddannet personlig træner med speciale i vægttab og outdoor-træning, har jeg også uddannelser som salgsassistent og serviceøkonom med speciale i sport og event. 
Min egen livsstil består af en masse aktivitet og sund mad, og jeg vil glæde mig til også at hjælpe dig med at få denne livsstil ind under huden.

 

Rikke

Instruktør

Gennem de sidste 10 år har jeg trænet i diverse fitnesscentre, og indenfor det sidste år har jeg kastet mig over funktionel træning – og jeg elsker det! Jeg har som resultat af en livsstilsændring været gennem et større vægttab. Træning er for mig et fristed, en legeplads og udviklingsted.
Til daglig læser jeg på multimediedesigner-uddannelsen og har i 1,5 år arbejdet som fitnessinstruktør.
Jeg glæder mig til at dele og videregive min glæde ved træning.

Uddannelse og certificeringer

R

Fitness-instruktør

EHFA certificeret fitnessinstruktør v. Fitness Institute

R

Personlig træner

EHFA certificeret personlig træner v. Fitness Institute

R

Crossfit trainer level 1

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) certified at ANSI

R

Masterclass i teknik

Bænkpres, squat, dødløft Masterclass v. Fitness Institute

Funktionelt

Vores tilgang til din træning er meget funktionel. Med funktionel træning træner man nemlig kroppens naturlige bevægelsesmønstre.

Ingen diæter

Forbud mod usunde ting er ikke vejen frem, for så bliver det en sur tjans. Det handler i stedet om at regulere mængden i forhold til motion.

Skræddersyet

Ingen er ens, og derfor laver vi udelukkende 100 % skræddersyede forløb. Dermed får du det bedste resultat.

Livsstilsændring

Vores mål er, at du med vores hjælp får inkorporeret de sunde vaner med træning og kost på en måde, så de efter endt forløb bliver en naturlig del af din hverdag.

Passion for træning

De fleste personlige trænere har desværre ikke den fornødne uddannelse eller viden.

Vi ser ofte folk, der går hen og bliver skadede af de øvelser, de får af disse personlige trænere. Gør dig selv en tjeneste, og sørg for at have en personlig træner, der ved hvad han/hun laver, og som har styr på kroppens anatomi og fysiologi.