fbpx

HVAD OG HVEM
ER DE DER,
WODwithBERG?

For hele familien

WODwithBERG er drevet af os som familie – til jer som familie

Med træningsforløb for både babyer, børn og voksne, er vi et sted, hvor der er plads til alle. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at hele familien har mulighed for at komme afsted til træning. Men bare rolig – du kan også komme alene, hvis du har brug for det.

Søren

Personlig træner
Kostvejleder
Klinisk udd. fysioterapeut
Ansvarlig instruktør
Ejer

Jeg er uddannet personlig træner, samt klinisk uddannet Fysioterapeut. Jeg har siden 2018 drevet mit lille træningskoncept WODwithBERG, som nu er blevet til et lækkert GYM beliggende  i Slagelse Nord, hvor jeg tilbyder mange forskellige løsninger for at få mine medlemmer og kunder igang med en vedvarende livsstilsændring.
Efter en hel del år som selvstændig ejendomsmægler, hvor jeg selv levede et usundt liv på mange måder, valgte jeg tilbage i 2014 at lægge mit liv fuldstændig om. Jeg lagde min egen livsstil om, begyndte at træne, spise sundere og generelt bare tage nogle sundere valg. Det giver mig en stor fordel som personlig træner, når jeg skal hjælpe andre til at få en sundere livsstil.
Jeg har – så at sige – viet mit eget liv til kroppen, og jeg elsker at se, når mine klienter kommer i mål med de drømme og ønsker, de har.

Ditte

Personlig træner
Kostvejleder
Instruktør

Jeg har trænet i 10 år, hvoraf jeg har dyrket funktionel træning i 4 af dem. Jeg er kæmpe fan af kredsløbs- og udholdenhedstræning, og elsker at give den gas til en god WOD!
Udover at være uddannet personlig træner med speciale i vægttab og outdoor-træning, har jeg også uddannelser som salgsassistent og serviceøkonom med speciale i sport og event.
Min egen livsstil består af en masse aktivitet og sund mad, og jeg vil glæde mig til også at hjælpe dig med at få denne livsstil ind under huden.

 

Iben

Behandler

Mit navn er Iben, jeg er 22 år gammel og fysioterapeut studerende på 2 semester.
Jeg er uddannet fysiurgisk/sportsmassør og har taget et kursus i deep tissue massage. Samtidig med det tog jeg et tre måneders langt kursus, hvor jeg også blev uddannet sportsterapeut.

 

Vil du med på holdet?

Vi søger jævnligt nye, dygtige folk, der har lyst til at blive en del af træningsfamilien