fbpx

OM OS

Vi hedder Søren og Mikala. Det er os, der står bag WODwithBERG.

Søren

Personlig træner
Fysioterapeut studerende

Jeg er uddannet personlig træner, og ved siden af at drive WODwithBERG GYM er jeg ved at uddanne sig til fysioterapeut.
Efter en hel del år som selvstændig ejendomsmægler, hvor jeg selv levede et usundt liv på mange måder, valgte jeg tilbage i 2014 at lægge mit liv fuldstændig om. Jeg lavede sin egen livsstil om, begyndte at træne, spise sundere og generelt bare tage nogle sundere valg. Det giver mig en stor fordel som personlig træner, når jeg skal hjælpe andre til at få en sundere livsstil.
Jeg har – så at sige – viet mit eget liv til kroppen, og jeg elsker at se, når mine klienter kommer i mål med de drømme og ønsker, de har.

Mikala

Personlig træner

Jeg har 8 års erfaring med træning på højt niveau. Jeg startede med styrketræning, og da det blev kedeligt, kastede jeg mig ud i CrossFit, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau. Derudover har jeg også beskæftiget mig med vægtløftning, og jeg er lidt af en nørd hvad angår teknik. 
Oprindeligt er jeg uddannet i kommunikation, og har beskæftiget mig en del år med markedsføring, hvor jeg ved siden af i perioder også har undervist i træning.

Uddannelse og certificeringer

R

Fitness-instruktør

EHFA certificeret fitnessinstruktør v. Fitness Institute

R

Personlig træner

EHFA certificeret personlig træner v. Fitness Institute

R

Crossfit trainer level 1

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) certified at ANSI

R

Masterclass i teknik

Bænkpres, squat, dødløft Masterclass v. Fitness Institute

Funktionelt

Vores tilgang til din træning er meget funktionel. Med funktionel træning træner man nemlig kroppens naturlige bevægelsesmønstre.

Ingen diæter

Forbud mod usunde ting er ikke vejen frem, for så bliver det en sur tjans. Det handler i stedet om at regulere mængden i forhold til motion.

Skræddersyet

Ingen er ens, og derfor laver vi udelukkende 100 % skræddersyede forløb. Dermed får du det bedste resultat.

Livsstilsændring

Vores mål er, at du med vores hjælp får inkorporeret de sunde vaner med træning og kost på en måde, så de efter endt forløb bliver en naturlig del af din hverdag.

Passion for træning

De fleste personlige trænere har desværre ikke den fornødne uddannelse eller viden.

Vi ser ofte folk, der går hen og bliver skadede af de øvelser, de får af disse personlige trænere. Gør dig selv en tjeneste, og sørg for at have en personlig træner, der ved hvad han/hun laver, og som har styr på kroppens anatomi og fysiologi.