fbpx

Et vægttabsforløb

og en livsstilsændring

VÆGTTABS CAMP

for både mænd og kvinder, der ønsker et større vægttab
Starter d. 7. april 2024

12 ugers forløb

2 x ugentlig træning: tirsdage (fokus på styrke) og torsdage (fokus på cardio) kl. 18-19

Introkursus

Maksimalt 16 deltagere for bedste udbytte for dig

Løbende kropsanalyse på InBody-maskine

WODwithBERGs egen Sundhedsguide

Adgang til egetudviklet, interaktivt kostprogram for nem tracking af kost

Træninger ved Headcoach Søren Berg (uddannet personlig træner og klinisk fysioterapeut)

Gratis medlemskab af MUSKELKLUBBEN under hele forløbet

Pris
3.000,-

Med mulighed for at dele betalingen op i 3 rater.

En livsstils-ændring

Måske du har forsøgt at tabe dig tidligere. Muligvis op til flere gange. Men motivationen falder hurtigt, og der er stadig langt til dit mål…
Kom med på en forløb, hvor du sammen med din coach og 11 andre personer kan finde styrken til at gennemgå det vægttab, som du drømmer om!

Der kan ske meget på 12 uger, når man ønsker at tabe sig. Men vi ved også, af erfaring, at et vægttab er hverken sjovt eller varigt, hvis det er for hårdt. Vi ønsker ikke, at du skal gå sulten i seng, eller at du ikke skal kunne nyde noget “usundt” ind imellem.
Vi vil langt hellere hjælpe dig med et realistisk vægttab på de 12 uger, og samtidig give dig forståelsen og redskaberne – en livsstilsændring – til, at du eventuelt kan fortsætte vægttabet på egen hånd efterfølgende.

De rette redskaber

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at det er svært at tabe sig! Der er en masse vaner, der skal ændres, og det skal helst ikke være for besværligt at gå til. Mange kan synes, at det er uoverskueligt at stå og veje hvert måltid for så at skulle taste ind i et kostprogram, for at kunne tælle de kalorier, du indtager.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt. Derfor har vi selv fået udviklet et kostprogram, som du får adgang til. Programmet er interaktivt og fungerer som en kostplan. Her har du en masse valgmuligheder ift. hvad du kan lide at spise, som du efterfølgende blot skal veje. Andet skal du ikke gøre i forhold til at tælle kalorier. 

Grundig vejledning

Det er ejeren af WODwithBERG, Søren, der er din coach på forløbet. Han har mange års erfaring med at hjælpe mænd og kvinder til et vægttab, og samtidig er han uddannet personlig træner og klinisk fysioterapeut. Dermed har han de rette redskaber til at forstå og hjælpe dig med dine eventuelle fysiske og/eller mentale udfordringer, du står med. 

Hver uge efter træning, vil der være mulighed for personlige samtaler, hvor man kan få hjælp til, hvad man nu støder på af udfordringer. 

En gruppe at støtte sig op af

Der er ingen tvivl om, at du kommer til at opleve, at det er 12 hårde uger. Det er svært at ændre sine vaner, at skulle spise mindre, end man er vant til, samt at man samtidig skal træne 2 gange om ugen. Men vi har også erfaret, at når man er i en gruppe, hvor alle har samme mål og samme udfordringer, så kan man læne sig op ad hinanden og på den måde komme igennem meget nemmere, end hvis man står alene.
Det er derfor også vigtigt, at du har et mål om et større vægttab og at du har meget forhøjer fedtprocent. Dette er for at skabe en gruppe, der kan spejle sig i hinanden og derved finde større motivation. I får en Facebook-gruppe, hvor I kan kommunikere, søge motivation og støtte, når de hårde dage rammer.

F.A.Q.

Vi har forsøgt at svare på de spørgsmål, vi møder i forbindelse med forløb som dette.

Hvis du ikke finder svar på din tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på de sociale medier, på mail berg@wodwithberg.dk eller via telefon 24 24 34 97.

Hvem kan deltage på bootcampene?

Både mænd og kvinder er velkomne på VAGTTABS CAMP. Vi favner alle niveauer – det er dermed ligemeget hvilken form eller teknisk viden, du har. Alle øvelser kan skaleres op eller ned, så alle deltagere får maksimalt ud af træningerne.

Dette forløb er lavet til deltagere med moderat til svær overvægt, og dette forløb er derfor ikke det rette for dig, hvis du blot ønsker at tage under 10 kg. Her vil vi i stedet anbefale dig vores DUDE eller CHICK CAMP.

Hvad hvis jeg har nogle skavanker?

Træneren på disse bootcamps, Søren, er uddannet klinisk fysioterapeut. Desuden har han stor praktisk erfaring gennem de mange år som personlig træner af både enkelte klienter og på holdtræning.
Hvis du har nogle skader eller skavanker er det vigtigt, at vi får det at vide, så vi kan være opmærksomme på at hjælpe dig ekstra eller give dig alternative øvelser.
(Næsten) uanset hvad du skulle gå rundt med af problematikker, kan vi hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte os først for at få en snak om det.

Hvor mange er der på VÆGTTABS CAMP?

Der kan maksimalt være 15 deltagende på forøbet. Minimum 8. Dette er for at gøre det så givende som muligt for alle deltagere.

NÆSTE HOLDSTART

Starter efter sommerferien..
Skriv dig på listen for at blive kontaktet, når startdato er planlagt.

Tilmeld dig