fbpx

MOMMY CAMP

For barslende mødre

5 ugers forløb
1 ugentlig træning
Gratis medlemskab af GYM
En ekstra mødregruppe

Pris
500,-

Plads til baby

Bootcampen finder sted i vores GYM, hvor der vil være masser af plads til træning, babyer og udstyr. Dermed kan vi lave et område til de små, hvor de kan hygge sig, mens mor træner. Det er selvfølgelig også muligt, at man bytter vægtene ud med baby, hvis de hellere vil lege med.

Funktionel træning

Som al anden træning, vi laver i WODwithBERG GYM, er der fokus på funktionel træning. Træningerne vil være et mix af styrke- og konditionstræning, og der vil undervejs også komme fokus på bækkenbundstræning og anden træning, der er hensigtsmæssig efter man har født.

Ikke som de andre

MOMMY CAMP er ikke som de andre barselshold, du kender, hvor du skubber rundt med en barnevogn og ikke rigtig får pulsen op. På vores bootcamp vil du, hvis du yder den rette indsats, opleve at du på de fem uger kan rykke dig en hel del.

Der vil naturligvis være fokus på genoptræning af bækkenbunden undervejs, men MOMMY CAMP adskiller sig fra de normale barselshold ved ikke bare at være et “hygge-hold” med knibeøvelser osv. Du kommer til at være maksimalt presset ved hver træning – og selvfølgelig kommer der også til at blive hygget en masse!

 

 NÆSTE HOLDSTART 

NOVEMBER-HOLD
Starter. d. 4. november
Ugentlig træning torsdag kl. 10-11

DECEMBER-HOLD
Starter. d. 9. december
Træninger d. torsdag d. 9/12, torsdag d. 16/12, tirsdag d. 21/12, tirsdag d. 28/12, torsdag d. 6/1

JANUAR-HOLD
Starter. d. 13. januar 2022
Ugentlig træning torsdag kl. 10-11

FEBRUAR/MARTS-HOLD
Starter. d. 17. februar
Ugentlig træning torsdag kl. 10-11

Vi anbefaler, at du har været til otte-ugers undersøgelse hos din læge og fået “Go” til at træne, før du tilmelder dig vores hold.

Tilmeld dig

HOLD

8 + 7 =