fbpx

MOMMY CAMP

For barslende mødre

5 uger
1 eller 2 x ugentlig træning med erfaren
personlig træner og klinisk uddannet fysioterapeut
Gratis medlemskab af MUSKELKLUBBEN
En ekstra mødregruppe

Pris
500,- KR. 1 x ugentlig

750,- KR. 2 x ugentlig

Plads til baby

Træningen finder sted i vores GYM, hvor der vil være masser af plads til træning, babyer og udstyr. Dermed kan vi lave et område til de små, hvor de kan hygge sig, mens mor træner. Det er selvfølgelig også muligt, at man bytter vægtene ud med baby, hvis de hellere vil lege med.

Funktionel træning

Som al anden træning, vi laver i WODwithBERG GYM, er der fokus på funktionel træning. Træningerne vil være et mix af styrke- og konditionstræning, og der vil undervejs også komme fokus på bækkenbundstræning og anden træning, der er hensigtsmæssig efter man har født.

Ikke som de andre

MOMMY CAMP er ikke som de andre barselshold, du kender, hvor du skubber rundt med en barnevogn og ikke rigtig får pulsen op. Til vores træning vil du, hvis du yder den rette indsats, opleve at du på få uger kan rykke dig en hel del.

Der vil naturligvis være fokus på genoptræning af bækkenbunden og delte mavemuskler undervejs, men MOMMY TRAINING adskiller sig fra de normale barselshold ved ikke bare at være et “hygge-hold” med knibeøvelser osv. Du kommer til at være maksimalt presset ved hver træning – og selvfølgelig kommer der også til at blive hygget en masse!

 

Næste holdstart

April+maj: starter 18. april
Træninger torsdage kl. 10-11

 

Tilmeld dig