fbpx

WODwithBERG

Bootcamp for barslende mødre

MOMMY CAMP

Få mere at vide

MOMMY CAMP består af

5 ugers forløb

2 ugentlige træninger

Lukket hold af maks. 12 deltagere

Træningsprogram til hjemmetræning

 

Pris

1.600,-

Der er mulighed for at dele betalingen op i flere bidder

 

5 uger,
2 ugentlige træninger

MOMMY CAMP består af 5 uger, hvor vi træner sammen to gange om ugen. Dermed får du et intenst forløb, hvor der virkelig er mulighed for at rykke formen.

Plads til baby

Bootcampen finder sted i vores GYM, som bliver lukket af for andre medlemmer, når holdet finder sted. Dermed kan vi lave et område til de små, hvor de kan hygge sig mens mor træner. Det er selvfølgelig også muligt, at man bytter vægtene ud med baby, hvis de hellere vil lege med.

Styrke og fedtforbrænding

Graviditeten og mor-livet har garanteret sat sine spor på kroppen. Vores workouts er sammensat med fokus på at opbygge styrke og forbrænde de overflødige kilo. 

 

Hjemmetræningsprogram

Du får et træningsprogram til 5 uger med 1 ugentlig træning, som du kan udføre hjemmefra. 

Ikke som de andre

 

MOMMY CAMP er ikke som de andre barselshold, du kender, hvor du skubber rundt med en barnevogn og ikke rigtig får pulsen op. På vores bootcamp vil du, hvis du yder den rette indsats, opleve at du på de seks uger kan rykke dig en hel del og komme et stort skridt nærmere den krop, du gerne vil have. 

Der vil naturligvis være fokus på genoptræning af bækkenbunden, men MOMMY CAMP adskiller sig fra de normale barselshold ved ikke bare at være et “hygge hold” med knibeøvelser osv. Du kommer til at være maksimalt presset ved hver træning – og selvfølgelig kommer der også til at blive hygget en masse!

Fit mor med overskud

Du kan garanteret nikke genkendende til, at tiden til dig selv, efter baby er kommet til verden, er nærmest ikke eksisterende. Så at du kan træne, sammen med din baby, og samtidig gøre noget for dig selv og din krop? Det bliver fantastisk! 

Udover de fysiske forandringer, du vil opleve, vil du helt sikkert også opleve fornyet energi og mere overskud, når du kommer i gang med træningen!

Spørgsmål og svar

Vi har samlet svarene på de mest ofte stillede spørgsmål. Skulle du have andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os. 

 

Hvor lang tid skal der gå efter jeg har født før jeg må træne?

Som udgangspunkt vil vi råde dig til, at du har været til 8 ugers undersøgelse hos lægen og fået god for at måtte styrketræne. Ellers handler det om, at du selv føler, at din krop er klar til at komme i gang.

Hvor foregår MOMMY CAMP?

Træningen foregår i vores GYM på Tjørne Allé 12A. Det er muligt for dig at blive medlem for 250,-, så må du træne der alt det, du vil.

Kan betalingen deles op?

Ja, det er muligt at dele betalingen op. Der vil være et reservationsgebyr på 500,- kr., og derefter kan det resterende af betalingen deles op i to bidder.

Hvad hvis jeg er forhindret nogle af dagene?

Hvis du skulle være forhindret i at deltage på det hold, du er tilmeldt, er det muligt for dig at deltage på det andet hold, da træningsprogrammerne er det samme mandag og tirsdag samt onsdag og torsdag. 

WODwithBERG

Tilmelding 

 

Næste hold starter 24. august 2020 

HOLD AUGUST/SEPTEMBER

(FULDT BOOKET) Opstart 24. august 2020
Ugentlige træninger mandag og onsdag fra kl. 10.00 til 11.00. 

HOLD OKTOBER/NOVEMBER

(4 PLADSER TILBAGE) Opstart 13. oktober 2020
Ugentlige træninger tirsdag og torsdag fra kl. 10.00 til 11.00.

HOLD NOVEMBER/DECEMBER 

(11 PLADSER TILBAGE) Opstart 17. november 2020
Ugentlige træninger tirsdag og torsdag fra kl. 10.00 til 11.00. 

OBS: Der skal minimum være 6 deltagere på holdet, før det bliver oprettet.
Er det ønskede hold fuldt booket? Skriv til os på Facebook, så kan du komme på venteliste.