fbpx

Personlig træning

Hvad er personlig træning?

Når du kører personlig træning, får du skræddersyet et forløb ud fra dine mål. Men her kan du læse mere om, hvad det kunne indeholde.

 

UGENTLIG TRÆNING

Som udgangspunkt har vi én ugentlig træning sammen, som varer i en time. Her snakker vi om, hvordan det går, og vi sørger for, at du fortsat har samme motivation for at fortsætte din rejse. Derudover træner vi selvfølgelig også,
og vi sørger for at presse dig med din træning, så du oplever, hvor meget du faktisk kan.
Træningen foregår i vores hyggelige træningscenter i Slagelse. Dermed bliver vi ikke forstyrret af andre, som man normalt gør i et træningscenter.

TRÆNINGSPROGRAM

Hver uge modtager du et træningsprogram på din mail, som er skræddersyet ud fra, hvad du vil opnå. Dette skal du følge den kommende uge, hvor du både har nogle træninger på egen hånd samt en træningstime sammen med mig, hvor du følger programmet.
Programmet er grundigt forklaret med beskrivelse og tegning, og ved nogle af øvelserne vil du også have mulighed for at kunne se en YouTube-video af, hvordan de skal udføres.
Vi gennemgår også nye, spændende øvelser med dig, når vi træner sammen, så du hele tiden kan udvikle dig og komme tættere på dit mål.

KOSTGUIDE

Du bliver lært grundigt op i, hvordan du bør spise for at nå dit mål. Når vi gennemgår din kostguide gør vi meget ud af at forklare det, så du forstår det.
Vi udregner, hvor mange kalorier du må spise dagligt, som bliver sat op ud fra hvor mange kalorier, du bør spise ved hvert måltid. Vi introducerer dig til et program, du kan bruge til at tælle kalorier. Beregningen beror naturligvis på, om du ønsker at tabe dig eller tage på.
Samtidig er vi af den overbevisning, at kostguiden skal blive en naturlig del af din nye, sundere livsstil. Derfor er der ingen diæter og ingen restriktioner, du skal følge. Vi er af den overbevisning, at skal man opnå en varig ændring, så er det vigtigt man ikke skifter alt ud fra dag 1, for sådan er der ingen der kan leve resten af éns liv.

1-1

Med 1-1 personlig træning er der kun dig og din træner, og dermed er der 100 % fokus på dig. Når det kun er dig, der er fokus på, vil hver enkelt træning også være tilpasset alene dine behov og mål, og der vil være god mulighed for sparring om både teknik, kost og andet, du har brug for hjælp til af din personlige træner.

Pris

500,-/træning

Small group

Er I to eller flere, der ønsker at køre et forløb sammen hos en personlig træner? Så er der mulighed for at køre et small group-forløb. Det kan også være, I er et par, der ønsker at starte en sundere livsstil sammen.

Med small group bliver der lavet et program til jer, som I alle kan følge. Til træningerne vil I ligeledes lave den samme workout, hvor der dog er mulighed for at I kan køre med seperat vægt/i forskelligt tempo. Kostguide bliver lavet seperat for jer.

Small group er en fordel for jer, der bliver motiveret af at have en at dele starten på en sundere livsstil med.

Pris

2 pers.: 600,-/træning
3 pers.: 700,-/træning
4 pers.: 800,-/træning
5 pers.: 900,-/træning

Priserne er i alt. Dvs. at i tilsammen betaler beløbet for small group. Når I er to personer, vil i således betale 300,- hver. 

Uddannelse og certificeringer

R

Fitness-instruktør

EHFA certificeret fitnessinstruktør v. Fitness Institute

R

Personlig træner

EHFA certificeret personlig træner v. Fitness Institute

R

Crossfit trainer level 1

CrossFit Level 1 Trainer (CF-L1) certified at ANSI

R

Masterclass i teknik

Bænkpres, squat, dødløft Masterclass v. Fitness Institute

Skal vi kontakte dig?

6 + 8 =