fbpx
WODwithBERG

Træning for 9 til 14-årige

Youth Training

For store børn og unge, der gerne vil røre sig

 

Piger og drenge i alderen 9 til 15 år

Ugentlig holdtræning tirsdage kl. 15:45-16:45

Crossfit-inspireret og funktionel træning

Masser af læring om kroppen

Træning med leg, sjov og konkurrence

Maks. 15 deltagere på holdet

 

Pris

250,-/md.

Ugentlig holdtræning

YOUTH TRAINING ligger en fast hverdag. Her er det ikke bootcamps på samme måde som vores andre hold, men derimod noget, dit barn kan gå til hele året.

Crossfit-inspireret og funktionelt

Vi bruger ingen maskiner til YOUTH TRAINING, og vi bruger kun ganske lidt udstyr. I stedet får de unge lov til at bruge hele deres krop gennem børne-workouts fra CrossFit-verdenen samt vores egne øvelser fra den funktionelle trænings verden. 

Læring om kroppen

Det er vigtigt for os, at børn og unge – ligeså vel som vores voksne klienter – bliver oplyste omkring, hvordan og hvorfor man skal træne. Ved at give dem en masse læring om kroppen bidrager vi til at sikre, at de som voksne får et sundere forhold til deres krop, træning og motion.

Leg, sjov og konkurrence

Hos WODwithBERG går vi stærkt ind for, at det skal være SJOVT at træne, og det gælder selvfølgelig i høj grad også for vores YOUTH TRAINING. Træningerne er derfor bygget op af elementer fra lege, de kender, konkurrence og andet sjov og spas. Det skal i hvert fald ikke være kedeligt at gå til YOUTH TRAINING!

F.A.Q.

Er du i tvivl om YOUTH TRAINING er noget for dit barn? Vi har svaret på de mest typiske spørgsmål vedr. YOUTH TRAINING, og ellers skal du være mere end velkommen til at skrive eller ringe til os med spørgsmål.

Må børn/unge gerne træne?

Ja. Der er lavet meget forskning på området, som viser, at træning er sundt og gavnligt for både børn og unge. Så længe man træner med en relativt lav vægt og lille belastning, er der ikke noget, man skal være bange for.

Kan mit barn få en prøvetime?

Ja! Det er altid muligt at komme og prøve at være med på et hold efter aftale.

Hvad hvis mit barn aldrig har dyrket nogen form for motion?

Vores træning er for alle niveauer, og derfor kan alle være med. Man kører for det meste i sit helt eget tempo, og derfor skal hverken du eller dit barn være bange for at være i for dårlig form til vores træning.

Må mit barn træne i jeres gym?

Desværre ikke nej. Af hensyn til barnets sikkerhed, kan vi ikke tilbyde, at han eller hun kan komme og træne i vores gym udover, når det er på hold. Børn og unge er velkomne til at sidde og vente på forældre, men de må altså ikke træne.

Sundt forhold til træning

Der kan være mange årsager til, at et barn har lyst til at dyrke træning i sin fritid. Nogle gange kan det være fordi, at både barnet selv og/eller forældrene kan se, at barnet har behov for at tabe sig, men det kan også være, at barnet bare synes, at det kunne være sjovt at gå til noget anderledes motion i sin fritid. Det kan også være, at barnet har trænet en motionsform i mange år, men nu har lyst til at prøve noget andet.

Vi er ikke fanatiske med træning, men vi synes, at børn og unge skal have et godt og sundt forhold til det at få rørt sig og fortsætte med det som voksen. Forskning viser, at børn, der har dyrket en motionsform, oftest fortsætter den sunde livsstil i sit voksenliv.

WODwithBERG

Skal dit barn med på holdet?

VENTELISTE

 

INFO OM HOLDET

TRÆNINGER: Hver tirsdag kl. 15.45-16.45
Holdet er fuldt booket, men tilmeld dit barn holdets venteliste via oplysningsformularen.

Vi overvejer at udvide med et hold mere, så der vil blive flere unge der kan træne sammen med os