fbpx

Træning til dig,
dine medarbejdere
eller kollegaer

Start den sunde livsstil på arbejdspladsen

Vi tilbyder en topmotiveret træner, der med godt humør får jeres virksomhed gjort sundere. Vi kommer enten til jer på arbejdspladsen, hvor vi selv medbringer udstyr til jer, eller I kommer til vores træningscenter i Slagelse Nord.
1 gang om ugen træner i en time. Alle niveauer kan være med, uanset om der er nybegyndere, der aldrig har trænet tidligere, eller I er nogen, der har trænet i mange år. Vi sammensætter programmer, hvor alle er garanteret at få maksimalt ud af timerne.

 

5000,-/md. +moms

maks. 15 deltagere

Gør noget for medarbejderne

Det kan godt betale sig at investere i sundhedsfremme i din virksomhed. Faktisk viser danske undersøgelser, at både ledere og medarbejdere mener, at arbejdsstedet godt må blande sig i de ansattes sundhed, så længe det bliver godt med de rigtige tiltag.

Med de rigtige sundhedsfremmende tilbud oplever dine ansatte, at de i højere grad bliver hørt og værdsat.

Det kan betale sig

Strategisk sundhedsfremme i virksomheden har en klar positiv effekt på virksomhedens bundlinje. Medarbejderne er ikke bare mere produktive og kvaliteten af deres arbejde er bedre – de er også mindre syge, trives bedre og har mere overskud til både arbejdsdagen og privatlivet.

En undersøgelse viser, at virksomheder, der arbejder med sundhedsfremme kan nedsætte sygefravær med en dag om året pr. medarbejder. En anden undersøgelse har vist, at virksomheden opnår Return On Investment på 1,5 til 12 gange ved sundhedsfremmende tiltag.

Et sted man vil arbejde

En arbejdsplads, hvor der bliver taget hånd om medarbejdernes sundhed, har en påvirkning på både image og brand. Når der bliver taget hånd om medarbejderens sundhed, bliver arbejdspladsen både et sted, hvor medarbejderne bliver længere, når de føler der bliver gjort noget for dem, og samtidig bliver arbejdspladsen mere attraktiv for potentielle ansøgere.

Alle typer virksomheder

Vi skræddersyer et forløb til jer, som passer præcis til den type virksomhed, I er.

Det kan være, I er en virksomhed, der har et meget fysisk hårdt arbejde, eller det kan være, I har meget stillesiddende kontorarbejde – eller et mix af disse. Her er det vigtigt, at medarbejderne får skræddersyet deres træning til, hvordan deres arbejdsdag er. Samtidig har vi fokus på den enkelte i forhold til, hvilke udfordringer og behov medarbejderen kunne have i forbindelse med et træningsprogram og kost.

Det kan ligeledes være, at I er en mindre virksomhed eller en større. Det skal altid være en tilbud til de ansatte om at træne, som man selv kan bestemme, om man vil være med på. Igen sammensætter vi et forløb ud fra, hvor mange I er, der vil i gang med træningen.

Skal I igang?