fbpx

Massage
og behandlinger

Har du brug for hjælp til små eller større skavanker?

Vores dygtige behandler, Iben, kan hjælpe dig med mange af de fysiske problematikker eller skavanker, du skulle opleve.

Iben har dygtiggjort sig ind for en lang række behandlinger, som betyder, at når du kommer med en fysisk problematik til hende, kan hun vejlede dig i, hvilke former for behandlinger, der vil have størt effekt på dig – enten enkeltstående eller i kombination af flere.

Priser

Fysiurgisk massage/ deep tissue, 40 min : 250 kr.
Deep tissue massage, 30 min : 200 kr.

Kombi behandlinger
(anbefalet til patienter med længerevarende behandlingsforløb)
Fysiurgisk massage og cupping, 40 min: 250 kr.
Fysiurgisk massage og akupunktur, 40 min: 300 kr.
Fysiurgisk massage og fascia scraping, 30 min : 250 kr.

Hurtigt og effektivt
Cupping, 20 min : 100 kr.
Akupunktur, 20 min : 100 kr.
Fascia scraping, 20 min : 100 kr.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk Massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, sener og ledbånd.

Fysiurgisk massage egner sig først og fremmest til personer med ømme og stressede muskler, der har behov for at blive bearbejdet og løsnet.

Cupping

Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af.

Akupunktur

Akupunkturnåle sættes i visse punkter på kroppen, hvorved ens nervesystem stimuleres. Denne Stimulering af ens nervesystem medvirker blandt andet til, at blodkarrene i behandlingsområdet udvides og når disse udvides, øges den lokale blodgennemstrømning. Fordelen ved øget blodgennemstrømning er, at det fjerner ophobede affaldsstoffer i musklerne som derved nedsætter inflammationen og gør musklerne mindre spændte.

Deep Tissue Massage

Ved Deep Tissue Massage anvender man vedvarende tryk ved hjælp af langsomme, dybe strøg for at fokusere på de dybe lag af dine muskler og bindevæv. Det hjælper med at nedbryde arvæv, der dannes efter en skade, og reducere spændinger i muskler og væv.

Fascia Scraping

Denne teknik bruges til at behandle uregelmæssigheder i hud, underhud, muskler og bindevæv ved at skrabe ovenpå huden med et specielt metal- eller plastikredskab.

Book tid

Indtast dine oplysninger, så kontakter Iben dig for at aftale tid.