fbpx

Personlig træning

Fordelene ved at have en personlig træner er mange, og det kommer helt an på, hvad du har af målsætninger med din krop. Med os som din personlige træner fokuserer vi 100 % på dig og din krop, hvilket betyder at du får et skræddersyet træningsprogram og kostguide. De fleste, der kommer til os, har enten et ønske om at tabe sig, komme i bedre form, øge muskelmasse og/eller få taget hånd om skavanker.
Et forløb indledes altid med en samtale om, hvad det er, netop du ønsker at få ud af et forløb med os som personlig træner.
Uanset om du aldrig har trænet før, eller du har trænet tidligere, kan vi hjælpe dig videre. Du, som er nybegynder, vil ofte have brug for at lære at udføre basisøvelserne korrekt. Vi lærer dig også, hvordan du fremadrettet kan træne på egen hånd og kan sammensætte dine måltider, så du efter endt forløb kan fortsætte den sunde livsstil.
Er du mere erfaren indenfor træning, tager vi udgangspunkt i det niveau, du er på. Mange oplever ofte, at de ”står stille” med deres træning og ikke føler, at de kommer nogle vegne. Her finjusterer vi din teknik, giver dig nye, spændende øvelser og presser dig, så du oplever fremskridt.

Personlig træning foregår i vores eget træningslokale i Slagelse. Ønsker man flere træningstimer med os end den ene ugentlige, er dette selvfølgelig en mulighed og vi aftaler nærmere herom.

2000,-/md.

1 ugentlig træning i privat træningslokale
Træningsprogram
Kostguide
Mulighed for kontakt 24/7

Bootcamps

På en bootcamp følger du et forløb sammen med et hold af andre. Forløbets varighed og størrelsen af holddeltagere kan variere alt efter, hvilken type det er.
På grund af at en bootcamp er afgrænset til et bestemt antal uger, vil du opleve et intensivt forløb, som vil fylde en del for dig. Til gengæld vil du efter sådan et forløb være en helt ny person, der er klar til en sundere livsstil.

Det fede ved at være med på en bootcamp er, at du bliver en del af et hold ligesindede med samme mål som dig. Igennem forløbet vil du opleve et fantastisk sammenhold, som man ikke får andre steder. Det giver en helt anderledes form for motivation, når man oplever sammenholdet med de andre deltagere, hvor I kan hjælpe hinanden med at komme i mål.

1500-2500,-
/forløb

Online forløb

Et online forløb er for dig, som har brug for en personlig træner og den motivation og viden, vi kan bidrage med. Men uden at vi mødes, hvor vi træner dig.
Med et online forløb får du kostguide og træningsprogram, der begge justeres hver måned. Vi er løbende i kontakt – alt efter hvor meget du har behov for – her kan du kan spørge ind til ting, vi taler om, hvordan det går, og du melder vægt samt målinger til mig.

Når du følger et online forløb, vil du få et 100 % skræddersyet træningsprogram og kostguide. Der, hvor mange fejler med deres træning, er, når de finder et træningsprogram eller en diæt på nettet, som de følger, uden at det er tilpasset dem.
Fordelen ved at have en personlig træner i et sådan forløb er også, at du hele tiden har mulighed for at komme i kontakt med os. Hvis en øvelse ikke føles godt, kan vi hurtigt få rettet dig, eller hurtigt give dig en anden øvelse, som du kan substituere med. Eller hvis du mangler motivationen til at få trænet eller spise, som du skal, har vi nogle værktøjer, vi kan gå ind og arbejde med.
Vi vil ikke anbefale, at du er helt nybegynder med træning, hvis du kunne tænke dig et online forløb.

1000,-/md.

Træningsprogram
Kostguide
Mulighed for kontakt 24/7