fbpx

Personlig træning

Træningsprogram

Hver uge modtager du et træningsprogram på din mail, som er skræddersyet ud fra, hvad du vil opnå. Dette skal du følge den kommende uge, hvor du både har nogle træninger på egen hånd samt en træningstime sammen med mig, hvor du følger programmet.
Programmet er grundigt forklaret med beskrivelse og tegning, og ved nogle af øvelserne vil du også have mulighed for at kunne se en YouTube-video af, hvordan de skal udføres.
Vi gennemgår også nye, spændende øvelser med dig, når vi træner sammen, så du hele tiden kan udvikle dig og komme tættere på dit mål.

Kostguide

Du bliver lært grundigt op i, hvordan du bør spise for at nå dit mål. Når vi gennemgår din kostguide gør vi meget ud af at forklare det, så du forstår det.
Vi udregner, hvor mange kalorier du må spise dagligt, som bliver sat op ud fra hvor mange kalorier, du bør spise ved hvert måltid. Vi introducerer dig til et program, du kan bruge til at tælle kalorier. Beregningen beror naturligvis på, om du ønsker at tabe dig eller tage på.
Samtidig er vi af den overbevisning, at kostguiden skal blive en naturlig del af din nye, sundere livsstil. Derfor er der ingen diæter og ingen restriktioner, du skal følge. Vi er af den overbevisning, at skal man opnå en varig ændring, så er det vigtigt man ikke skifter alt ud fra dag 1, for sådan er der ingen der kan leve resten af éns liv.

Ugentlig træning

Som udgangspunkt har vi én ugentlig træning sammen, som varer i en time. Her snakker vi om, hvordan det går, og vi sørger for, at du fortsat har samme motivation for at fortsætte din rejse. Derudover træner vi selvfølgelig også,
og vi sørger for at presse dig med din træning, så du oplever, hvor meget du faktisk kan.
Træningen foregår i vores private træningslokale i Slagelse. Dermed bliver vi ikke forstyrret af andre, som man normalt gør i et træningscenter.

De forskellige muligheder

Med 1-1 personlig træning er der kun dig og din træner, og dermed er der 100 % fokus på dig. Når det kun er dig, der er fokus på, vil hver enkelt træning også være tilpasset alene dine behov og mål, og der vil være god mulighed for sparring om både teknik, kost og andet, du har brug for hjælp til af din personlige træner.

 

Pris

2.000,-/md.

Inkl.: 1 ugentlig træning*, kostguide og træningsprogram
*Ønsker du flere ugentlige træninger er dette også en mulighed. Kontakt os for at høre mere.

 

Er I to eller flere, der ønsker at køre et forløb sammen hos en personlig træner? Så er der mulighed for at køre et small group-forløb. Det kan også være, I er et par, der ønsker at starte en sundere livsstil sammen.

Med small group / partræning bliver der lavet et program til jer, som I alle kan følge. Til træningerne vil I ligeledes lave den samme workout, hvor der dog er mulighed for at I kan køre med seperat vægt/i forskelligt tempo. Kostguide bliver lavet seperat for jer.

Small group / partræning er en fordel for jer, der bliver motiveret af at have en at dele starten på en sundere livsstil med.

 

Pris

2 pers.: 3000,-
3 pers.: 4000,-
4 pers.: 5000,-
5 pers.: 6000,-

Priserne er i alt. Dvs. at i tilsammen betaler beløbet for small group. Når I er to personer, vil i således betale 1500,- hver. Hvis I er tre 1333,- hver osv.

Inkl.: 1 ugentlig træning*, kostguide og træningsprogram
*Ønsker I flere ugentlige træninger er dette også en mulighed. Kontakt os for at høre mere.

 

Er I en virksomhed, som synes det kunne være sjovt at træne sammen? Vi tilbyder firmatræning i form af både forløb og arrangementer, hvor I udover at få masser af sved på panden, også oplever et helt nyt sammenhold.

Et arrangement eller forløb for firmaer tilbydes til helt op til 50 personer ad gangen, hvor der både er mulighed for, at vi kommer ud til jer i virksomheden, men det er også muligt at “komme ud af huset”.

Hvis det er relevant for firmaet, kan den personlige træner også undervise i gode øvelser til stillesiddende kontorfolk, god løfteteknik og øvelser til at styrke ryg m.m., osv. Workouts vil skræddersyes til, hvad der giver mening for jeres firma.

 

Priser fra

1.500,-

 

Personlig træning er for alle

Wodwithberg

Tag det første skridt
mod en sundere livsstil

Bliv kontaktet